Μενού
  • Α-
  • Α+

Παιχνίδι των ανατροπών δεν είναι τελικά μόνο το Survivor φέτος αλλά και το MasterChef 5. Πολύ σύντομα οι τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής θα βρεθούν προ εκπλήξεως, παρακολουθώντας μία οικειοθελής έξοδο και μία επιστροφή ενός εκρηκτικού παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Πρωινό του ΑΝΤ1 μέσα στις επόμενες ημέρες έρχεται η μεγάλη ανατροπή, καθώς ένας από τους καλά διαβασμένους μάγειρες στο παιχνίδι, βγάζει την ποδιά του και εγκαταλείπει τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου και των 100.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα άτομο που προέρχεται από την λεγόμενη κλίκα του MasterChef 5. Είναι δυνατός μαγειρικά και θέλει όσο τίποτα να μείνει μέχρι τέλος στο παιχνίδι.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, ο παίκτης αυτός που θα χαιρετήσει παίκτες και κριτές προέρχεται από το “καυτό” παρεάκι του σπιτιού. Ένας εκ των Ιωάννη Αυλωνίτη (που σίγουρα δεν θα είναι αυτός που φεύγει από την ‘3άδα’), Διονύση Σαρακίνη και Πάνου Ράπτη δεν θα συνεχίσει στο διαγωνισμό, καθώς αποχωρεί οικειοθελώς.

Ποιος επιστρέφει στο παιχνίδι;

Η παραγωγή όμως, δεδομένου ότι δεν θέλει να αφήσει τη θέση αυτή κενή, ενεργοποιεί τη διαδικασία επιστροφής παίκτη. Έτσι, κατόπιν επαφής με αποχωρήσαντες, αποφάσισε τελικά να δώσει το πράσινο φως σ’ έναν παίκτη που έφυγε πολύ πρόσφατα. Ο λόγος για τον Κωστή Αλεξάκη με το έντονο ταμπεραμέντο και την κρητική προφορά, την οποία λατρεύει ο Κουτσόπουλος. Ο Αλεξάκης, σημειωτέον, αποχώρησε μόλις το περασμένο Σάββατο, δηλώνοντας στο τέλος του επεισοδίου “I will be back”. Προφητικά τα λόγια του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA