Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια νέα ταινία με τον γνωστό υπερήρωα Superman, φαίνεται πως ετοιμάζει η Warner Bros. επιστρατεύοντας παράλληλα τον JJ Abrams και την εταιρεία παραγωγής του, Bad Robot.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Ta-Nehisi Coates, συγγραφέας των comics του Black Panther θα γράψει το σενάριο, ενώ το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι ο Henry Cavill δεν θα βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αποχωρήσει από το project ή θα έχουμε κι έναν δεύτερο Man of Steel σε άλλο σύμπαν, ο οποίος θα είναι μαύρος.

«Αυτές είναι οι προθέσεις της Warner και κάτι το οποίο το στούντιο προσπαθεί να βρει τρόπο εδώ και μήνες αν όχι πάνω από ένα χρόνο, σύμφωνα με τις πηγές», έγραψε στο Twitter ο Borys Kit του Hollywood Reporter.

Μάλιστα, φήμες θέλουν τον Michael B. Jordan, γνωστό από το Black Panther και το Creed, να είναι το φαβορί για το ρόλο.

Στα comics, πάντως, υπάρχει ο Calvin Ellis που είναι ο President Superman στην Earth-23 -ένα ενδεχόμενο που ο Jordan ανέφερε σε παλιότερη συνέντευξή του στην Oprah πως θα ήθελε να υποδυθεί. Επίσης, υφίσταται και ο Val-Zod από την Earth-2.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA