Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Λεωνίδας Κουτσούπουλος απάντησε για το αν το φετινό «MasterChef», είναι πιο σκληρό ριάλιτι.

«Κάθε χρόνο νομίζω ότι είναι η ίδια ερώτηση. Νομίζω ότι ακολουθεί τα σημεία των καιρών, είναι μία μικροκοινωνία. Συμβαίνουν όσα μπορούν να συμβούν σε μία μεγάλη οικογένεια».

Επιπλέον αναφέρθηκε στο κατά πόσον το φετινό ριάλιτι μαγειρικής είναι διαφορετικό.

«Είναι γιατί έχω γεράσει και χάνω τα μαλλιά μου», ανέφερε με φανερή διάθεση χιούμορ και προσέθεσε «έχει δεσμευτεί ο Σωτήρης και πρέπει να κάνουμε συνέχεια αλλαγές».

«Πάντα είναι όμορφα, είναι όλο ωραίο, οπότε μια χαρά», δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πώς  βιώνει το φετινό «MasterChef».

Για το αν θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα ο διάσημος σεφ ανέφερε «Προσπαθούμε, κάτι θα κάνουμε, έτσι με ασφάλεια».

Επίσης για την αλλαγή που υπάρχει φέτος και οι κριτές δεν έχουν ομάδες, είπε: «Εντάξει αυτό σημαίνει ότι ο Σωτήρης δεν θα κερδίσει ποτέ. Τι να κάνουμε; Μια χαρά. Είναι κόκκινη και μπλε ομάδα, σίγουρα ο Σωτήρης δεν θα υπάρξει ποτέ νικητής, εκτός αν του χρόνου, αν ξανακάνουμε, το ξαναλλάξουμε».

«Κάτι ξεχωρίζουμε, αλλά τα λέμε όλα μαζεμένα στο τέλος», απάντησε για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, ενώ για το αν το φετινό «MasterChef», είναι ανδρική ή γυναικεία υπόθεση, είπε: «Νομίζω ότι φέτος έχουμε την απόλυτη ισορροπία, προς το τέλος θα δούμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA