Μενού
  • Α-
  • Α+

Άναυδοι έμειναν οι διαγωνιζόμενοι και κριτές στο «MasterChef» κατά την αξιολόγηση των πιάτων στην ανατρεπτική ομαδική διαδικασία του επεισοδίου της Δευτέρας (1/3), αφού ο Πάνος Ράπτης πήρε τον λόγο για ν’ ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή του από τον διαγωνισμό.

Ο Πάνος ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και ειδικότερα την κόκκινη ομάδα που τον εμπιστεύτηκε στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία όπου ήταν και αρχηγός, αλλά και τους κριτές.

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο για ‘μένα και θα μείνει πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους και δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα χωρίς να επεκταθεί.

Μάλιστα οι κριτές του επεσήμαναν ότι έτσι και αποφασίσει ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς κάτι τέτοιο είναι μονόδρομος, με τον Πάνο ν’ απαντά: «Είναι απόλυτα κατανοητό και το έχω σκεφθεί πάρα πολύ  καλά πριν φθάσω σ’ αυτή την  απόφαση».

Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να αφήσει την ποδιά του στον πάγκο και να αποχωρήσει από το σπίτι του «MasterChef».

Ο Παύλος μιλώντας στην κάμερα δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει ότι ο Πάνος ήθελε να φύγει τόσο πολύ, παρότι τους είχε εκμυστηρευτεί σε άλλους παίκτες ότι ζοριζόταν και το παιχνίδι δεν είχε πάει όπως το είχε φανταστεί.

Διαβάστε Ακόμα:

Ο κορονοϊός «χτύπησε» τους «Ράδιο Αρβύλα»: Τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

MasterChef: Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης απάντησαν αν το φετινό είναι πιο σκληρό ριάλιτι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA