Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στην κάμερα του Love It, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια και για τις άσχημες συμπεριφορές που έχε βιώσει στο εργασιακό της περιβάλλον.

«Έχω αισθανθεί στη ζωή μου ότι κάποιος έχει ξεπεράσει τα όρια με τη συμπεριφορά του. Είναι θέμα συμπεριφοράς, κάποιος αντέχει περισσότερο τη φωνή, την πίεση, ενδεχομένως τα άσχημα λόγια. Βρέθηκα πολλές φορές στη θέση να με υποτιμήσουν. Εγώ αισθανόμουν πολύ δυνατή, δεν άφηνα αυτό το πράγμα να δηλητηριάσει την ψυχή μου», είπε αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Ιλένια Ουίλιαμς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σίγουρα υπήρχαν φορές που γυρνούσα στενοχωρημένη, κλαμένη. Υπήρχαν φορές που ξυπνούσα αγχωμένη, που έλεγα φτάνει, ως εδώ. Εν μέρει, τα παράτησα στην τηλεόραση. Ήταν συνειδητή η απόφασή μου. Είχα προτάσεις το καλοκαίρι που μας πέρασε για να είμαι σε κάποια εκπομπή, αλλά ήξερα μέσα μου ότι δεν θα το κάνω. Αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για μένα».

Ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια τόνισε: «Προσωπικά, είμαι καλά. Είμαι μόνη μου. Δεν ισχύει ότι έχω σχέση με τον Θοδωρή Φέρρη, είμαι μόνη μου εδώ και ενάμιση χρόνο.»

Διαβάστε ακόμα:

Η Ιρίνα Σάικ απορρίπτει τον όρο συν-ανατροφή και εξηγεί τους λόγους

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν θα δώσω ραπόρτο για την καρδιά μου» – Το άγνωστο περιστατικό με τους παπαράτσι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA