Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο αποψινό επεισόδιο του Mastechef, οι παίκτες πρόκειται να γίνουν.. μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους, μιας και ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων θα κάνει την εμφάνιση του στο συμβούλιο.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Ακριτίδη, έρχεται η ώρα για απολογισμούς και αλήθειες, με τους επίδοξους μάγειρες να «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον, με τον Στέφανο μάλιστα να κάνει λόγο πως.. κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Μάλιστα η «αρπαγή» της Μαργαρίτας φουντώνει τον ανταγωνισμό και ανεβάζει τους τόνους. Ωστόσο, η ίδια η Μαργαρίτα αποκαλύπτει πως θέλει να γυρίσει στην Μπλε ομάδα και με την πρώτη ευκαιρία που όταν κάποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην παλιά της ομάδα.

Παράλληλα η μπλε ομάδα στρέφεται εναντίον του Στέφανου κατηγορώντας τον ότι δεν ακούει κανένα και κάνει του κεφαλιού του, κάτι που στοίχισε στην δοκιμασία με το ριζότο.

Απόψε θα μάθουμε ποια ομάδα θα καταφέρει να εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή αλλά και θα παρακολουθήσουμε μια δύσκολη μάχη ασυλίας, ή αλλιώς μια «μαγειρική σκυταλοδρομία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA