Μενού
  • Α-
  • Α+

Mπορεί κάποιοι διάσημοι ηθοποιοί να καταξιώθηκαν παγκοσμίως λόγω των εμβληματικών τους ρόλων, όμως τελικά κατέληξαν να τους μισούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ίσως να ακούγεται περίεργο σε όλους εμάς, μιας και θα περίμενε κανείς να αγαπούν τον χαρακτήρα που τους έκανε διάσημους και τους καταξίωσε στη βιομηχανία του θεάματος. Είναι αλήθεια ότι πολλοί ηθοποιοί μετανιώνουν για ρόλους τους οποίους έχουν ενσαρκώσει ή λατρεύουν την ταινία όμως όχι την απόδοσή τους σε αυτή.

Αλλά και στην τελική, αν το καλοσκεφτείς δεν είναι και λίγοι οι άνθρωποι που σιχαίνονται την δουλειά τους. Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι την μισούν... με μια κάμερα να τους κινηματογραφεί.

Ο Robert Pattinson ως Edward Cullen στο «Twilight»

O ηθοποιός που στοίχειωσε τις εφηβικές φαντασιώσεις με το ρόλο τους ως γοητευτικό βαμπίρ στην τριλογία του Twilight έχει πει πολλές φορές ότι μισούσε όχι απλά τον ρόλο του αλλά και όλο το σενάριο της ταινίας. «Είναι το πιο γελοίο πρόσωπο, όσο περισσότερο διάβαζα το σενάριο τόσο περισσότερο μισούσα αυτόν τον τύπο. Επιπλέον, ήταν παρθένος μέχρι τα 108 έτη, οπότε προφανώς αντιμετώπιζε και ο ίδιος κάποια προβλήματα.»

Η Kate Winslet ως Rose στον «Τιτανικό»

Η διάσημη ηθοποιός, φαίνεται να μην είναι και πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση της στον ρόλο, καθώς όπως έχει πει: «Σε κάθε σκηνή αναρωτιέμαι πραγματικά πως ήμουν έτσι. Ακόμα και η αμερικανική μου προφορά ήταν χάλια, δεν μπορώ να με ακούω», ενώ παραδέχεται ότι αν μπορούσε να γυρίσει ξανά την ταινία για να το κάνει πιο σωστά, θα το έκανε και μάλιστα διαφορετικά. Μήπως θα άφηνε και χώρο στην πόρτα που επέπλεε για τον καημένο τον Λεονάρντο;

Ο Daniel Craig ως 007 στις ταινίες James Bond

Το 2015 στο Time Out ο Craig δήλωσε κουρασμένος με την ταινία και το ρόλο που τον ανέδειξε. Όταν τον ρώτησαν αν θα έκανε ακόμα μία, απάντησε «Τώρα; Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου. Έχω τελειώσει με την ταινία, θέλω μόνο να προχωρήσω». Για την ιστορία, ο ηθοποιός παρά τις μεγάλες κουβέντες έκανε την καρδιά του πέτρα και πρωταγωνίστησε σε ακόμη ταινία το «No Time To Die» που αναμένεται μέσα στο 2021.

Ο Macaulay Culkin ως Kevin στο «Μόνος στο σπίτι»

Όλοι λατρεύουμε τις ταινίες Home Alone και όσα χρόνια και αν περάσουν τα Χριστούγεννα θα τις απολαύσουμε στην τηλεόραση. Ο Macaulay δεν βλέπει τις ταινίες με τον ίδιο τρόπο που τις βλέπουμε εμείς όμως. «Θυμάμαι εκείνη τη μέρα στο σετ, πώς έκρυβα την Pepsi μου πίσω από τον καναπέ. Δεν μπορώ να τις παρακολουθήσω με τον ίδιο τρόπο που μπορούν άλλοι άνθρωποι». Επιπλέον, μετά από εκείνες τις ταινίες η καριέρα του ηθοποιού δεν κατάφερε ποτέ να απογειωθεί αφού κουβαλούσε για πάντα την «ταμπέλα» του χαριτωμένου και σκανδαλιάρη Kevin.

Ο Jamie Dornan ως Christian Grey στο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

Ο Jamie Dornan γνωστός και ως κύριος Grey πρωταγωνίστησε στις ταινίες Fifty Shades of Grey και έγινε γνωστός στο ευρύ -γυναικείο- κοινό. Παρότι τα βιβλία έγινα ανάρπαστα, η ταινία δεν έλαβε και τις καλύτερες κριτικές, με τον ίδιο να δηλώνει: «Δεν νομίζω ότι θα παίξω ποτέ ξανά κάποιο χαρακτήρα που είναι λιγότερο κοντά σε εμένα».

Η Miley Cyrus ως Hannah Montana στην ομώνυμη σειρά

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μισούσε τον χαρακτήρα Hannah Montana και θεωρεί πως είχε αρνητικό αντίκτυπο στην καριέρα της. Έχει δηλώσει χαρακτηριστικά «Ήμουν φτιαγμένη να μοιάζω με κάποια που δεν ήμουν, κάτι που μου προκάλεσε πιθανώς κάποια σωματική δυσμορφία. Είχα γίνει αρκετά όμορφη για τόσο πολύ καιρό και όταν με έβλεπα αναρωτιόμουν: πώς είμαι έτσι;».

Διαβάστε ακόμα

Καθηλωτικές ταινίες, σειρές δράσης και αθλητικά ντοκιμαντέρ - Tι θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο

Οι πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix που πήγαν την επιστημονική φαντασία σε άλλο επίπεδο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA