Υγεία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Kopexil Aqua: H νέα επαναστατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης από την Lavish Care!

Η ελληνική εταιρία TAST GROUP, με έδρα την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει τη νέα επαναστατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης, Kopexil Aqua της Lavish Care.

Έπειτα από εκτενείς κλινικές μελέτες, η ομάδα επιστημόνων της TAST GROUP δημιούργησε μία ολοκληρωμένη θεραπεία για την αναστολή της τριχόπτωσης, η οποία αποτελείται από δύο (2) καινοτόμα προϊόντα: τις αμπούλες Kopexil Aqua Antir-Hair Loss Treatment και το σαμπουάν Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Shampoo. Η ταυτόχρονη χρήση των δύο παραπάνω προϊόντων προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα:

  • Αναστέλλει την τριχόπτωση
  • Ενδυναμώνει την τρίχα από την ρίζα ως την άκρη
  • Διεγείρει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας

Η δράση τους οφείλεται στο καινοτόμο σύμπλοκο Kopexil Aqua που κλινικά αποδεδειγμένα αποτρέπει τη συρρίκνωση του θύλακα της τρίχας, σταματά την πτώση των μαλλιών και συντελεί στην ανάπτυξη νέων.

Η ολοκληρωμένη θεραπεία Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Treatment είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, και ιδανική για άτομα με ανδρογενετική αλωπεκία, χρόνια τριχόπτωση, εποχική αντιδραστική τριχόπτωση και για αυτούς που έχουν αδύναμα μαλλιά.

Τα προϊόντα της σειράς Kopexil Aqua είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens και εφαρμόζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας.

Το Kopexil Aqua Antir-Hair Loss Treatment και το Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Shampoo μπορεί να τα βρει κανείς σε επιλεγμένα κομμωτήρια και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lavish Care.

Το Kopexil Aqua Antir-Hair Loss Treatment διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 14,90 ευρώ και το Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Shampoo στην προνομιακή τιμή των 10,90 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kopexil Aqua Antir-Hair Loss Treatment θα βρείτε εδώ και για το Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Shampoo εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care www.lavishcare.eu, τη σελίδα στο Facebook Lavish Care και να επικοινωνήσετε στο info@lavishcare.eu και στο 2310 466 994.

Kopexil Aqua: H νέα επαναστατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης από την Lavish Care!
Kopexil Aqua: H νέα επαναστατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης από την Lavish Care!

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.