Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Κικίλιας συμμετέχει στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο και δεν θα μπορούσε να μην κληθεί να απαντήσει στο θέμα που ανέκυψε με το εμβόλιο της AstraZeneca και το «πάγωμά» του στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη: AstraZeneca: Πώς θα προχωρήσει ο εμβολιασμός μετά τη σύσταση για χρήση μόνο στους άνω των 60

Η Εθνική Αρχή Εμβολιασμών είναι μια Επιτροπή με εξαιρετικούς επιστήμονες που κάνει τη δουλειά της με αφοσίωση, με καθήκον και με τα επιστημονικά δεδομένα. Γνωρίζετε ότι εκατομμύρια Ευρωπαίοι έχουν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και έχουν προστατευθεί από τη νόσο και αυτοί και οι οικογένειές τους. Πάνω από 20 ευρωπαϊκές χώρες, όπως και εμείς, συστήνουν τώρα και η δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca να γίνει κανονικά, μιας και έχει απειροελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με επιστημονικό τρόπο. Το πρόγραμμα εμβολιασμού κυλάει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και σύντομα, μέσα στο καλοκαίρι, θα έχουμε χτίσει το πολυπόθητο τείχος ανοσίας που χρειαζόμαστε και θέλουμε για να επιστρέψουμε σιγά-σιγά σε μια κανονικότητα, την  οποία αξίζουν να έχουν όλοι οι Έλληνες και όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες» είπε σχετικά ο υπουργός Υγείας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA