ΖΩΔΙΑ
06/01/2021 09:45

Τι περιμένει κάθε ζώδιο στην αυγή της «δεκαετίας του Υδροχόου»

Αφού γλυτώσαμε - αν και με σημαντικές απώλειες - το 2020, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ευθυγραμμιστούμε με τα... άστρα.

Τι περιμένει κάθε ζώδιο στην αυγή της «δεκαετίας του Υδροχόου»
Τι περιμένει κάθε ζώδιο στην αυγή της «δεκαετίας του Υδροχόου»
Ανάγνωση:

Αστρολογικά μιλώντας πάντα, το 2021 θα νιώσουμε όλοι λίγο παραπάνω «στο στοιχείο μας», καθώς ξεκινά η «δεκαετία του Υδροχόου», που υπόσχεται μια κίνηση των πλανητών περισσότερο προσανατολισμένη στο μέλλον και το ανθρωπιστικό στοιχείο.

Ας δούμε, όμως, τι πρέπει να περιμένει το κάθε ζώδιο το 2021.

Κριός

Κριοί, καλωσήρθατε στην εποχή της καινοτομίας! Το 2021 θα είναι η χρονιά σας, αφού θα βάλετε μπροστά όλες αυτές τις τρελές σας ιδέες, και φέτος όχι πια μόνοι... Η ομαδική δουλειά θα σας φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, είτε επιλέξετε τις βιντεοσυνομιλίες και τα ομαδικά chats, είτε το γυρίσετε στην κοινοβιακή ζωή. Ποτέ δεν είναι αργά άλλωστε.

Έρωτας: Το ξέρουμε πως έσεις δεν παίζετε με τους κανόνες που σας βάζουν οι άλλοι Κριοί! Αν είστε μόνοι, αυτή είναι η χρονιά για να άλλαξετε το τρόπο που φλερτάρετε. Εφαρμογές και διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών μπορεί να προσθέσουν αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή, και γιατί όχι; ένα καινούριο ταίρι. Αν είστε χαρούμενοι και ζευγαρωμένοι, ενισχύστε τους δεσμούς με το άλλο σας μισό με δραστηριότητες, ενώ αν το πάτε για... χωρισμό, περιμένετε λίγο να πάει ο Δίας στους Ιχθείς μεταξύ 13 Μαΐου και 28 Ιουλίου.

Καριέρα: Ποτέ δεν είναι αργά για μια αλλαγή, αλλά αν αγαπάτε αυτό που κάνετε ίσως αρκεί μια αναβάθμιση με λίγη κοινωνική υπευθυνότητα ή ένα catch-up με τα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία. Και προσοχή! Μην ξεχαστείτε στις 19 Νοεμβρίου. Η έκλειψη σελήνης θα φέρει χρήμα...

Ταύρος

Με τον Δία και τον Κρόνο στο πλευρό σας, το 2021 σας περιμένει επιτυχία χωρις προηγούμενο! Μην τα αφήσετε και εσείς όλα στην τύχη όμως: Χρειάζεται προγραμματισμός και διάθεση για πειραματισμό. Αυτά που θα ξεκινήσετε φέτος, Ταύροι, μπορούν να σας χαρίσουν ασφάλεια για μια ζωή. Μην τα παρατάτε!

Έρωτας: Παραδοσιακά εσείς διαλέγετε μακροχρόνιες σχέσεις και με τον Δία και τον Κρόνο έχετε καλές πιθανότητες να βρείτε ένα ταίρι που θέλει το ίδιο με εσάς. Φαίνεται, άλλωστε, πως θα μαγνητίσετε αρκετούς πετυχημένους ανθρώπους. Αν πάλι είστε ήδη στη μακροχρόνια σχέση που λέγαμε, συνεχίστε τη συντροφική σας πορεία, αλλά αφήστε και λίγο χώρο για προσωπικές διεκδικήσεις και στόχους. Έχετε το νου σας στις 17 Φεβρουαρίου, τις 14 Ιουνίου και τις 24 Δεκέμβρη: Οι πολλοί κανόνες και περιορισμοί ενδέχεται να σας εξαγριώσουν...

Καριέρα: Ήρθε ή ωρα να αποζημιωθείτε για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών. Το 2021 θα είναι, επιτέλους, η χρονιά του ρευστού, με βροχή μετρητών χάρη στις τρεις εκλείψεις του Μαΐου, του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου.

Δίδυμοι

Έπειτα από μία χρονιά έντονων αλλαγών, η περιπετειώδης φύση σας, Δίδυμοι, επιστρέφει! Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην άλλη άκρη του κόσμου ή... πίσω στο σχολείο. Ανάλογα με τα κέφια σας. Να θυμάστε, όμως, πως χωρίς ρίσκο δεν έρχεται τίποτα καλό!

Έρωτας: Το ανεξάρτητο πνεύμα σας είναι αυτό που θα σας κάνει ακαταμάχητους το 2021: Άλλωστε η αυτάρκεια είναι εκείνη που κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά. Αναλάβατε τα ηνία, είτε για να χαλαρώσετε τους περιττούς περιορισμόυς της σχέσης είτε για να διοργανώσετε ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο. Για τους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται ένας έρωτας απο... μακριά, με κάποιον διαφορετικής κουλτούρας ή ακόμη και μια σχέση απο απόσταση. Για τους πληγωμένους, μεταξύ 27 Σεπτεμβρίου και 23 Οκτωβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να γιατρέψετε τις πληγές ή να αναθερμάνετε ένα παλιό έρωτα.

Καριέρας: Τα χαμένα σας ταλέντα θα λάμψουν το 2021, ενώ δεν αποκλείεται να δουν και τα φώτα της... δημοσιότητας. Στις 10 Ιουνίου, μια έκλειψη Ηλίου σας δίνει το κουράγιο να κάνετε μια κίνηση, που μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα εντελώς καινούριο μονοπάτι.

Καρκίνος

Πάθος! Ίντριγκες! Γνωριμίες! Αυτή η μεταμορφωτική χρονιά, Καρκίνοι, δεν θα είναι μια απλή χρονιά. Θα φέρει αυτές τις εσωτερικές και έντονες συνδέσεις, που τόσο αγαπάτε. Όμως, προσοχή! Επενδύστε υπέυθυνα και σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Χρειάζεται και αυτό.

Έρωτας: Το είπαμε ήδη. Φέτος, Καρκίνοι, έχετε ανάγκη από αυτή τη σύνδεση μυαλού/ ψυχής/ σώματος που θα σας απογειώσει. Αν δεν νιώθετε έτσι με τον σύντροφό σας, πρέπει να αναλάβετε δράση. Βρείτε τι δεν πάει καλά και δημιουργήστε προσωπικό χρόνο, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για το ταίρι σας. Προσοχή μεταξύ 19 Δεκεμβρίου και 29 Ιανουαρίου 2022: Μπορεί να σας πιάσει νοσταλγία για κάποιον πρώην σας και να μην σας βγει σε καλό.

Καριέρα: Ακόμα και στα επαγγελματικά σας, το 2021 σας θέλει διπλούς! Βρέιτε ένα δυναμικό συνεργάτη, αλλά αλίμονο μην τα μοιράζετε όλα 50/50. Δεν αποκλείεται να σας έρθει μια κληρονομιά, ενώ αν αποπληρώνετε χρέη, ο καλός Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε έναν επωφελή διακανονισμό.

Λέων

Ο μαγικός σας αριθμός για το 2021, Λέοντες, είναι το δύο! Από την καριέρα μέχρι τα ερωτικά, τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα έχετε με κάποιον στο πλευρό σας. Διαλέξτε κάποιον που να σας συμπληρώνει και όχι ένα κλώνο. Δημιουργικά, αυτή τη χρονιά θα βρεθείτε στο στοιχείο σας!

Έρωτας: Ήρθε η ώρα να ορίσετε τι σημαίνει για εσάς πραγματικός έρωτας και αυτός δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα. Δύο εκλείψεις στον 5ο οίκο σας, στις 26 Μαΐου και τις 4 Δεκεμβρίου, μπορεί να φέρουν προτάσεις γάμου, εγκυμοσύνες ή μια εξέλιξη απο το πουθενά! Με τον Δία, πάλι, στον 8ο οίκο σας, μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουλίου, δεν αποκλείεται και μια παθιασμένη σχέση. Όσοι λέοντες βρίσκεστε κολλημένοι σε μια σχέση που δεν πάει πουθενά, ίσως ήρθε η ώρα να πείτε το... αντίο.

Καριέρα: Με την πρώτη πανσέληνο του 2021 στο ζώδιό σας (28 Ιανουαρίου), προωθήστε όπου και όπως μπορείτε τη δουλειά σας! Φέτος εκτός από σταθερότητα, θα χρειαστεί και λίγη ευελιξία. Κανένας λέων δεν χρειάζεται ένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι του, αλλά το να συνεργαστείτε μπορεί να σας αναγκάζει να λογοδήσετε λίγο παραπάνω αυτή τη χρονιά.

Παρθένος

Παρθένοι αφεθείτε στη ρουτίνα! Με τον Δία και τον Κρόνο στον 6ο οίκο σας, επιστρέφετε και εσείς στο στοιχείο σας. Η ζωή κινείται πλέον σε πιο προβλέψιμα μονοπάτια και εσείς εστιάζετε το 2021 στη δουλειά και την ψυχική και σωματική σας υγεία. Επικεντρωθείτε στο να τελειοποιήσετε τη διαδικασία, λοιπόν!

Έρωτας: Βήμα 1ο, Παρθένοι: Δώστε λίγη αγάπη στο σώμα σας. Δεν μπορείτε να είστε έτοιμοι για έρωτες όταν αισθάνεστε αγχωμένοι και εκτός ισορροπίας. Αν και η χρονιά μπορεί να ξεκινάει λίγο πεσμένα, φροντίζοντας τον εαυτό σας θα γίνετε και πιο επιθυμητοί. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο μεταξύ 21 Ιουλίου και 14 Σεπτεμβρίου, μην σαστίσετε με τους θαυμαστές που θα σας κυνηγήσουν. Από τις 5 Νοεμβρίου, επίσης, ξεκινάει και ένα γόνιμο (από όλες τις απόψεις!) τετράμηνο...

Καριέρα: Ας είμαστε ειλικρινείς, Παρθένοι... Η καριέρα σας το 2021 θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Αλλά δεν είναι και για να παραπονιέστε. Εστιάστε στο να τελειοποιήσετε την τεχνική σας και βρείτε τρόπους να δουλεύετε λιγότερο σκληρά, αλλά πιο έξυπνα.

Ζυγός

Ζυγοί, το 2021 ήρθε η ώρα να ανακατέψετε τη λάμψη, τον ρομαντισμό και το πάθος σας με μια δόση ωριμότητας! Τι σημαίνει αυτό; Πως αντί να ζείτε μόνο για τη στιγμή, προσανατολιστείτε στο να χτίσετε κάτι που θα αντέξει στο χρόνο, διατηρώντας βέβαια τις πινελιές που όλοι αγαπούν στο ζώδιο σας.

Έρωτας: Ο έρωτας είναι για τα καλά μαζί σας το 2021, εξακοντίας τα βέλη του στον 5ο οίκο της αληθινής αγάπης και γονιμότητας. Οι ελεύθεροι Ζυγοί μπορεί να βρουν τον έρωτα μέσω κοινών φίλων ή εφαρμογών γνωριμιών ειδικά κοντά στις εκλείψεις, στις 26 Μαΐου και τις 4 Δεκεμβρίου. Αν, πάλι, είστε ήδη δεσμευμένοι τότε δεν αποκλείονται στέφανα και γεννητούρια... Οι όρκοι της αγάπης σας θα δοκιμαστούν στις 17 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου. Αν βγείτε αλώβητοι, μπορείτε άφοβα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα κοντά στην έκλειψη σελήνης στις 19 Νοεμβρίου.

Καρίερα: Ζυγοί επενδύστε στην εξειδίκευσή σας και ετοιμαστείτε για προαγωγή! Αν πάλι δεν σας παίρνει λόγω εμπειρίας, δουλέψτε με κάποιον ανώτερό σας που θα μπορέσει να σας μάθει γρήγορα γρήγορα ό,τι χρειάζεται για να λάμψουν τα ταλέντα σας. Έχετε στο νου σας την έκλειψη σελήνης στις 19 Νοεμβρίου, θα σας φέρει λεφτα!

Σκορπιός

Σκορπιοί, το 2021 είναι η χρονιά για να ενισχύσετε την αίσθηση ασφάλειας από τα ερωτικά μέχρι τα οικονομικά σας! Είναι η χρονιά για να βάλετε τα θεμέλια, να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και να γιατρέψετε τα τραύματά σας. Αν δεν αγαπάτε το μέρος που ζείτε, μπορείτε να σκεφτείτε τη μετακόμιση, επενδύοντας σε ένα καινούριο σπίτι.

Έρωτας: Η επιθυμία σας για οικειότητα και στενότερες... επαφές επιστρέφει, κάνοντας το 2021 την κατάλληλη χρονιά για να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί μπορεί να ερωτευτείτε τον γείτονα σας, ενώ αν είστε δεσμευμένοι θα ψάξετε τρόπους να έρθετε ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σας. Καλύτερη εποχή για ρομάντζο είναι το διάστημα από 13 Μαΐού έως και 28 Ιουλίου, η χειρότερη στην έκλειψη σελήνης του Νοεμβρίου.

Καριέρα: Ούτε τα επαγγελματικά σας, όμως, δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Το τραπέζι σας, Σκορπιοί, θα είναι γεμάτο το 2021, είτε δουλεύετε μόνοι είτε σε ομάδα. Η συνεργασία σας με γυναίκες μπορεί να φέρει μαγικά αποτελέσματα φέτος, ενώ μην εκπλαγείτε αν ξαφικά γίνετε influencer, YouTuber ή δημόσιο πρόσωπο!

Τοξότης

Το 2021, Τοξότες, η μαγεία κρύβεται στη συνεργασία με άτομα που μπορούν να εκτινάξουν τα όνειρά σου σε άλλο επίπεδο. Και αν ψάχνετε και άλλα επιχειρήματα, τι καλύτερο από ένα συνεργάτη που σας χαρίζει λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο. Και μην φοβάστε! Κάθε δέσμευση δεν σημαίνει πως θα κρατήσει για πάντα.

Έρωτας: Εντός ή εκτός παιχνιδιού? Για τους Τοξότες αυτή η ερώτηση δεν έχει εύκολη απάντηση. Με τον τρίτο οίκο σας ενεργοποιημένο, θα βρείτε τρόπο να φλερτάρετε ακόμη και σε καιρούς καραντίνας. Δύο εκλείψεις, ωστόσο, στις 26 Μαΐου και 4 Δεκεμβρίου, θα αναδείξουν την άγρια επιθυμία σας για ανεξαρτησία. Η έκλειψη ηλίου στις 10 Ιουνίου θα θέσει επιτακτικά το ερώτημα: να δεσμευτώ ή να χωρίσω;

Καριέρα: Το 2021 είναι η χρονιά που οι ιδέες σας θα γίνουν viral. Πάντα είχατε, άλλωστε, καλές ιδέες. Δίας και Κρόνος θα δώσουν νέα ώθηση στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, έτσι συγγραφείς, δάσκαλοι και λοιποί επαγγελματίες θα δουν σημαντική πρόοδο. Ως ταξιδιάρηδες του ζωδιακού, δεν αποκλείεται να χαζέψουμε κάποιο vlog σας ή να διαβάσουμε το επόμενο βιβλίο που γράψατε σε κάποια παραλία.

Αιγόκερως

Συγχαρητήρια Αιγόκεροι! Στις 17 Δεκεμβρίου ξεφορτωθήκατε τον Κρόνο που σας ζόριζε τα τελευταία τρία χρόνια και πλέον ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε. Λίγο το στάτους που κερδίσατε, λίγο το εισόδημα, σας δίνουν μια ανάσα για να χαρείτε τη γλυκιά απλότητα μιας ζωής που σου επιτρέπει που και που να χαλαρώνεις.

Έρωτας: Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα προσελκύσουν τον τύπο του συντρόφου που αγαπά τις δεσμεύσεις όσο και αυτοί, ενώ οι δεσμευμένοι θα χαρούν τη ρουτίνα και θα ενισχύσουν τον δεσμό τους. Όλα θα μείνουν προσανατολισμένα σε πραγματιστικούς στόχους, όπως οικονομικοί προϋπολογισμοί και ανακαινίσεις... Αλλά εντάξει, 17 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου θα έχετε και τις στιγμές ρομαντισμού σας. Από 5 Νοεμβρίου, πάλι, και για ένα τετράμηνο θα γεμίσετε θαυμαστές!

Καριέρα: Δεν θα λείψουν οι επιτυχημένες οικονομικές κινήσεις το 2021, αν και θα πρέπει να έχετε στο νου σας - όταν θέτετε στόχους - και παράγοντες όπως η προσωπική ικανοποίηση και η ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής. Η δουλειά μπορεί να σας κουράσει κάπως παραπάνω φέτος, αλλά με λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς θα μπορέσετε να παραμείνετε στη σωστή ρότα.

Υδροχόος

Υδροχόοι, είστε έτοιμοι να ξαναγράψετε το σενάριο της ζωής σας; Με τον Δία και τον Κρόνο συνοδοιπόρους, το 2021 θα είναι για εσάς ένα ταξίδι ανακάλυψης νεών προοπτικών και επανοηματοδότησης. Είτε ξεκινάτε μια νεά επιχείρηση, είτε μια νέα σχέση, τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν εν μία νυκτί. Εσείς, όμως, είστε έτοιμοι να δουλέψετε και να πετύχετε!

Έρωτας: Αν και οι σχέσεις δεν θα είναι ο νο.1 στόχος σας για φέτος, ακόμη και αυτές θα βγουν κερδισμένες από την δουλειά που κάνετε με τον εαυτό σας. Η δημιουργία συνθηκών ευτυχίας και ασφάλειας θα σας κρατήσει απορροφημένους όλο το 2021, καθώς θα χρειαστεί να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος, αλλά και να μάθετε να βάζετε όρια. Αφού πάρετε το μάθημά σας, θα είστε έτοιμοι στη συνέχεια να βρείτε και τον σύντροφό σας. Η έκλειψη του ήλιου στις 10 Ιουνίου έχει και για σας, πάντως, μια τονωτική ένεση ρομαντισμού!

Καριέρα: Μπορεί να βρίσκεστε ακόμη στην αρχή της πορεία σας, αυτό δεν σημαίνει, ομως, ότι δεν θα σας φανούν χρήσιμα και όσα μάθατε τις περασμένες δεκαετίες. Όπως το πώς να χρησιμοποιείτε το πάθος σας για να βρείτε τον επόμενο προορισμό του ταξιδιού. Και μην ξεχνάτε: Kαλός ο πειραματισμός κατά μόνας, αλλά δώστε και μια ευκαιρία σε μέντορες και συμβούλους!

Ιχθύες

Ιχθύες, καλωσήρθατε στο σουρεαλισμό! Στο αγαπημένο σας μέρος... Το 2021 θα είναι μια χρονιά για να διορθώσετε αστοχίες, να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να ξέχασετε στο όνομα της προσωπικής ελευθερίας σας. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε χαμένοι, αλλά η νέα χρονιά θα φέρει και στιγμές... επιφοίτησης!

Έρωτας: Φαντασία ή πραγματικότητα; Η γραμμή μεταξύ των δύο θα χαθεί αρκετές φορές το 2021, καθιστώντας σχεδόν ακατόρθωτη οποιαδήποτε δέσμευση. Δεν σας φοβόμαστε όμως! Με την ποιητική και ρομαντική πλευρά σας στα καλύτερα της, δεν θα δυσκολευτείτε να εμπλακείτε σε μία ή περισσότερες παθιασμένες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι Ιχθύες καλούνται να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να μην χάσουν σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν το ταίρι τους! Εκτός, δηλαδή, και αν είστε από εκείνους που επιθυμούν να τους βρει το καλοκαίρι ελεύθερους.

Καρίερα: Με το νομο της έλξης στο πλευρό σας όλη τη φετινή χρονιά, χρειάζετε απλά να μείνετε αρκετά προσγειωμένοι για να θέσετε ακριβείς στόχους. Με τις δύο εκλείψεις στο οίκο των επιτυχιών σας, οι ευκαιρίες θα πάρουν σάρκα και οστά, αν και τα σημαντικότερα νέα της χρονιάς αναμένονται μεταξύ 13 Μαΐου και 28 Ιουλίου.

Πηγή: Elle

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ