ΖΩΔΙΑ
23/02/2021 12:26

Ποια ζώδια μπορούν να βγάλουν τη χειρότερη πλευρά του εαυτού μας

Σίγουρα όλοι μας έχουμε ελαττώματα και «τοξικά» χαρακτηριστικά, oμως, αν βρεθούμε με τον «λάθος» άνθρωπο οι κακές πλευρές του χαρακτήρα μας δυναμώνουν και γιγαντώνονται.

Ποια ζώδια μπορούν να βγάλουν τη χειρότερη πλευρά του εαυτού μας
Ποια ζώδια μπορούν να βγάλουν τη χειρότερη πλευρά του εαυτού μας
Ανάγνωση:

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με τη συμπεριφορά τους μπορούν πολύ εύκολα να βγάλουν τη χειρότερη εκδοχή του εαυτού μας. Πατάνε με μαγικό τρόπο αυτά τα «κουμπιά» που μας εκνευρίζουν, μας κάνουν έξαλλους, αναβλητικούς, ματαιόδοξους, ψυχολογικά «ανισόρροπους» και πολλά άλλα. Αυτοί οι άνθρωποι με τον χαρακτήρα τους λειτουργούν απέναντι μας σχεδόν τοξικά, μας παρασύρουν σε ατραπούς που δεν βγάζουν πουθενά και χαλάνε εκτός από τη διάθεση μας και την εικόνα μας, τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Σίγουρα όλοι μας έχουμε ελαττώματα και «τοξικά» χαρακτηριστικά, τα οποία όμως αν τα δουλέψουμε μπορούμε να τα «δαμάσουμε». Όμως, αν βρεθούμε με τον «λάθος» άνθρωπο οι κακές πλευρές του χαρακτήρα μας δυναμώνουν και γιγαντώνονται. Οι αρνητικές μας πλευρές βγαίνουν στην επιφάνεια ανάλογα με ποιον έχουμε απέναντί μας και τι ερεθίσματα δεχόμαστε. Και εδώ κάπου έρχεται η αστρολογία για να αναδείξει ποια χαρακτηριστικά των ζωδίων δεν είναι ανεκτά από άλλα και τι μπορεί κάποιον να τον ερεθίσει και να προβάλει τον… κακό του εαυτό.

Για παράδειγμα, όλοι ξέρουμε ότι οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και τους αρέσει να ανακυκλώνουν τον πόνο τους. Αυτό όμως, δεν αρέσει σε όλους και ειδικά στους Διδύμους που δεν μπορούν να εμβαθύνουν στα συναισθηματικά θέματα και έτσι κάνουν τον, κατά τα άλλα ήρεμο και πράο, Καρκίνο να μετατρέπεται σε πρωταγωνιστή από ταινία θρίλερ.

Ας δούμε λοιπόν ποιο ζώδιο μπορεί να μας βγάλει τον χειρότερο εαυτό μας ή σε ποιο ζώδιο λειτουργούμε εμείς αρνητικά όταν συναναστρεφόμαστε μαζί του, είτε στη δουλειά, είτε στις κοινωνικές επαφές, είτε και στις ερωτικές. Μάλιστα σε ό,τι αφορά στις πιο προσωπικές σχέσεις μπορεί αυτοί οι συνδυασμοί να υπάρχουν σε ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και ίσως να αποτελούν τον ορισμό της έκφρασης «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε». Και κάπως έτσι είναι η επαφή με αυτούς τους ανθρώπους που μας βγάζουν τον κακό εαυτό μας, διότι μας υποβάλλουν σε δοκιμασίες που δεν μας αρέσουν μεν, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μας εξελίσσουν και μας πιέζουν να μάθουμε τον εαυτό μας, τα ελαττώματα μας και τα όρια μας.

ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΣ
Οι Κριοί είναι ενθουσιώδεις, περιπετειώδεις και γεμάτοι ζωή, αλλά με εγωιστικές και αυταρχικές τάσεις. Το χειρότερο για τους Κριούς είναι να αντιμετωπίζουν αντιστάσεις και να μην μπορούν να επιβάλουν τη γνώμη τους. Και αυτό μπορεί να τους συμβεί με τους Ταύρους, οι οποίοι είναι τόσο πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι, που αν αποφασίσουν κάτι κανείς δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη και θα κάνουν το δικό τους πάση θυσία. Οπότε, όπως είναι κατανοητό, όταν δύο απόλυτοι άνθρωποι κληθούν να… συνεργαστούν, είτε σε προσωπική σχέση είτε σε επαγγελματική, η κατάσταση θα είναι έκρυθμη. Η άρνηση των Ταύρων μπορεί να κάνει τους Κριούς να βγάλουν προς τα έξω την εξουσιαστική τους συμπεριφορά, σε τέτοιο βαθμό που να μην το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι Ταύροι θα κάθονται με απάθεια να κοιτούν τους Κριούς να φωνάζουν και να ωρύονται με σπασμένα νεύρα, κάνει τους Κριούς ακόμα πιο έξαλλους και εκρηκτικούς.

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι υπομονετικοί και οργανωτικοί Ταύροι μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους και να χτυπήσουν… κόκκινο όταν βρεθούν με τους Τοξότες, που εκτός από ανεξάρτητοι είναι και πολύ ασυνεπείς. Η επιπολαιότητα και η απερισκεψία των -κατά τα άλλα υπέροχων- Τοξοτών έχουν «μαγικές» ικανότητες, αφού μπορούν να κάνουν τους Ταύρους να βγουν από τα ρούχα τους και ταυτόχρονα να κάνουν πράξη το «ταύρος εν υαλοπωλείο». Γενικά, οι Ταύροι είναι τόσο σταθεροί που η ζωή τους μοιάζει να κινείται σε ράγες τρένου. Καθώς θέλουν όλα να είναι τακτοποιημένα και αν γίνεται προβλέψιμα, ο ενθουσιασμός και η απερισκεψία των Τοξοτών μπορεί να τους «τρελάνει». Οι Ταύροι δεν μπορούν να αφεθούν στη δροσιά και παιδικότητα των Τοξοτών και το μόνο που βλέπουν μπροστά τους είναι την καταστροφή να έρχεται. Έτσι βγάζουν σε υπερθετικό βαθμό τον κακό τους εαυτό που δεν είναι άλλος από μια κυριαρχική παρουσία με έντονες εκρήξεις θυμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν πάρουμε τα δύο πιο ανοιχτόμυαλα και έξυπνα ζώδια και τα βάλουμε μαζί, το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν χωριό και θα δημιουργηθεί χάος! Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί, αυθόρμητοι, κοινωνικοί, αλλά ασταθείς και επιφανειακοί και δεν μπορούν να συνεννοηθούν πολύ καλά με τους Υδροχόους που ναι μεν είναι ιδεαλιστές, αλλά είναι τόσο αντιδραστικοί και προκλητικοί που κάνουν τους Διδύμους έξαλλους. Η έντονη ελευθερία που νιώθουν και οι δύο, τους κάνει τελικά να μην έχουν σημεία επαφής και είναι σαν να κυνηγούν δρόμους που δεν οδηγούν πουθενά. Οι Δίδυμοι θέλουν να διασκεδάζουν, να επικοινωνούν και να ζήσουν εδώ και τώρα και οι Υδροχόοι κοιτούν το μέλλον και δεν ασχολούνται με το παρόν, κάνοντας τους Διδύμους πυρ και μανία και βγάζουν μια πλευρά στον χαρακτήρα τους που ντρέπονται και οι ίδιοι για αυτήν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΖΩΔΙΑ ΚΑΥΓΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ