Μενού
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι | Minos EMI - A Universal Music Company
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Σάττι συγκινεί, ερμηνεύοντας ζωντανά μια cover version του παραδοσιακού τραγουδιού «Στης Νάουσας το Κάστρο», σε διασκευή της Ελεονώρας Ζαχαριά, σε δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM, το οποίο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube το προηγούμενο Σάββατο (20/4). 

Μάλιστα, το βίντεο έγινε γρήγορα viral σε όλα τα social media με τη Μαρίνα Σάττι να αποθεώνεται για μια ακόμα φορά από τους Ευρωπαίους για τις ερμηνευτικές τις ικανότητες, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για τις πρώτες πρόβες της στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Το ίδιο, άλλωστε, είχε συμβεί και όταν είχε κυκλοφορήσει η unplugged εκδοχή του τραγουδιού «Zari» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024.  

Τη μουσική του «Zari» υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.

Το «Zari», το οποίο είναι διπλά πλατινένιο στην Ελλάδα, κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και συνεχίζει να σαρώνει στις streaming πλατφόρμες με σχεδόν 8 εκατομμύρια Spotify streams και 12 εκατομμύρια YouTube views.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA