Μενού
Marina
  • Α-
  • Α+

Σε έναν μήνα ακριβώς στις 9 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει το «Zari» στον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2024, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου. 

Μπορεί όταν παρουσιάστηκε το Zari να δίχασε το ελληνικό κοινό, όμως, το τραγούδι και η φωνή της Μαρίνας Σάττι άρεσε πολύ στο εξωτερικό με τους Eurofans να μιλάνε με κολακευτικά λόγια μέσα από reactions βίντεο και κυρίως στα social media. 

Το Zari φιγουράρει στην 7η με 8η θέση των στοιχημάτων και σήμερα Τρίτη (9/4) στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ανέβηκε η unplugged εκδοχή του τραγουδιού με τη Μαρίνα Σάττι να ερμηνεύει live το τραγούδι για πρώτη φορά.

Το unplugged Zari παρουσιάζεται στα πλαίσια του «Eurovision… A Little Bit More» μέσα από το οποίο οι εκπρόσωποι των χωρών ερμηνεύουν live τα τραγούδια τους ή τραγουδούν remix και γνωστές διασκευές.  

Μάλιστα, μέσα από την ερμηνεία της στο βίντεο που ακολουθεί, η Μαρίνα Σάττι δίνει και την καλύτερη «απάντηση» σε όσους αμφισβήτησαν το κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ψηλές νότες που έχει το Zari. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA