Μενού
Λειψοί
Λειψοί | ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
  • Α-
  • Α+

Ο δήμαρχος των Λειψών, Φώτης Μάγγος, κυκλοφόρησε τραγούδι, μαζί με τον ράπερ «Μιχαλάρα», για το νησί του.

Ο δήμαρχος πήρε την κιθάρα του και ένωσε, όπως είπε και ο ίδιος, τις δύο μεγάλες του αγάπες: το τραγούδι και τους Λειψούς.

«"Έλα μαζί μου στους Λειψούς" είναι ο τίτλος του τραγουδιού που σας καλεί, με τον ερωτικό του στίχο και την εύηχη μελωδία του, να ταξιδέψετε μαζί μας με φάρο τα έντονα συναισθήματα που σίγουρα θα σας προκαλέσει» επεσήμανε ο κ. Μάγγος.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 εξήγησε πως «αυτό το αποτέλεσμα βγήκε επειδή αγαπάω δύο πράγματα πολύ, το τραγούδι και το νησί μου».

Ενημέρωσε πως συναντήθηκε με τον «Μιχαλάρα» πριν από μερικά χρόνια, όταν εκείνος είχε πάει για διακοπές στο νησί και έκτοτε προσπαθούσε να τον πείσει να «φτιάξω κάτι για τους Λειψούς, να κάνουμε ένα πρωτότυπο πάντρεμα με ραπ και νησιώτικο».

Ερωτώμενος για τις ικανότητές του στην κιθάρα, εξήγησε πως έχει μάθει μόνος του να παίζει, εδώ και 15 χρόνια. «Έχω λόξα με το τραγούδι». 

Όσον αφορά στα σχόλια που δέχεται για το δημιούργημά του, ο κόσμος, όπως είπε, εμφανίζεται ενθουσιώδης καθώς νιώθει ότι «είναι κάτι δικό μας». 

Εξήγησε πως ο ενθουσιασμός δεν προκύπτει μόνο από το αποτέλεσμα, «αλλά γιατί ταυτίζεται με το νησί». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA