Μενού
milan youth
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/SALVATORE DI NOLFI
  • Α-
  • Α+

Τη Μίλαν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον μεγάλο τελικό του Youth League, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 22 Απριλίου στις 19:00 στο Colovray Stadium στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι ροσονέρι επικράτησαν στην διαδικασία των πέναλτι με 4-3 (2-2 κ.δ.) της Πόρτο και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Μίλαν άνοιξε νωρίς το σκορ, στο 12΄ με τον Φελίπε Σκότι, ωστόσο στη συνέχεια οι Πορτογάλοι αντέδρασαν και αφού αρχικά ισοφάρισαν με πέναλτι στο 42΄ με τον Ζόρζε Μεϊρέλες στο δεύτερο μέρος πέτυχαν την ανατροπή στο 65΄ με τον Γκάμπριελ Μπρας.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς είχε κριθεί, ο Σίμελχαγκ στις καθυστερήσεις έγραψε το 2-2. Στη διαδικασία των πέναλτι η Μίλαν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Ολυμπιακός: Θρίαμβος με τη Ναντ

Νωρίτερα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που απαρτίζουν την Κ19 του συλλόγου, έγραψαν ιστορία καθώς επικράτησαν στα πέναλτι της Ναντ με 3-1 και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική συμμετοχή στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA για νεαρές ηλικίες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA