Μενού
tzolakis
Κωνσταντίνος Τζολάκης | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός πήρε μια επική και ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League. Ο ήρωας αυτής της ερυθρόλευκης νύχτας, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κωνσταντίνος Τζολάκης, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι «ομολόγησε» πως όλοι, πλέον, στον Πειραιά ονειρεύονται το τρόπαιο!

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έγινε. Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Είχαμε κάνει ανάλυση με τους προπονητές. Κάποια στιγμή είναι και το feeling. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι κοιτάμε τα πέναλτι τους. Πρέπει εκείνη την ώρα να επιλέξεις τη σωστή γωνία και να δικαιωθείς. Πριν τα πέναλτι μου έδωσε ο πατέρας μου ένα φυλαχτό και τον ευχαριστώ δημόσια που με ακολούθησε απόψε εδώ και πήραμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική πρόκριση. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής. Ωστόσο ναι, Το ονειρευόμαστε το τρόπαιο, γιατί όχι;», είπε ο απόλυτος ήρωας του ερυθρόλευκου θριάμβου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA