Μενού
Christos Mpantounas
Ο φωτερεπόρτερ Χρήστος Μπαντούνας | Facebook/Xristos Badounas
  • Α-
  • Α+

Φτωχότερος είναι ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά τον θάνατο του φωτορεπόρτερ Χρήστου Μπαντούνα σε ηλικία 67 ετών.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο Χρήστος Μπαντούνας καταγόταν από το Κακοτάρι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και επί δεκαετίες με τον φωτογραφικό του φακό αποτύπωσε τα κατορθώματα των αγωνιζομένων στους τέσσερις τροχούς.

Μαζί με τους αγαπημένους του συνεργάτες στο Photo Rally Press, μετέφεραν την εικόνα των ελληνικών αγώνων ράλλυ, παντού. Οι φωτογραφίες του κοσμούν τις προσωπικες συλλογές εκατοντάδων αγωνιζομένων.

Ο Χρήστος σε κάθε ευκαιρία - κυρίως αγωνιστική - βρισκόταν στην Ηλεία για να καλύψει τους αγώνες ράλλυ που διεξάγονταν εδώ.

Μέσα από τους αγώνες της ΑΟΛΑΠ όταν η λέσχη του Πύργου έκανε το μεγάλο come back στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, γνωρίσαμε τον Χρήστο και συνεργαστήκαμε μαζί του υποδειγμάτικά. Πάντα με ευγένεια, με σεμνότητα, με χιούμορ - όπως και οι συνεργάτες του στο Photo Rally Press - ο Χρήστος έδινε το “παρών” στην Ηλεία.

Ο Χρήστος Μπαντούνας έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο. Τον φίλο και συνάδελφό τους, αποχαιρέτισαν μέσω social media, αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA