Μενού
Συλλήψεις για την επίθεση στου Ρέντη
Συλλήψεις για την επίθεση στου Ρέντη | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι τρεις από τους δέκα κατηγορούμενους που συνελήφθησαν κατά την πρόσφατη επιχείρηση της αστυνομίας για την δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη, στα επεισόδια στου Ρέντη.

Συγκεκριμένα, οι 10 απολογήθηκαν σήμερα στην 4η ανακριτρια μόνο για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών που αντιμετωπίζουν. Οι υπόλοιποι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Από τους 10 κατηγορούμενους στους τρεις αποδίδονται κατηγορίες για ναρκωτικά, ενώ οι υπόλοιποι επτά θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια μέσα στο Σαββατοκύριακο ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Ρέντη: Έρχονται τέσσερα εντάλματα για ηγετικά στελέχη των χούλιγκαν

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τουλάχιστον τέσσερα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν για ηγετικά στελέχη των χούλιγκαν που συμμετείχαν στην επίθεση στου Ρέντη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, τα εντάλματα αφορούν τόσο στη δολοφονία του αστυνομικού όσο και στη συνολικότερη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα ηγετικά στελέχη μέσα από την οπαδική τους δράση έβγαζαν χρήματα. Ένα από αυτά τα άτομα είχε καταφέρει να αποκτήσει αυτοκίνητο, ενώ κέρδιζαν χρήματα ακόμα και από κλοπιμαία που πουλούσαν ακόμα και σε συγγενείς θυμάτων κλοπής.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που χρονολογείται από το 2015, όπου σε αποθήκη στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας είχαν μπει άτομα, έκλεψαν μοτοσυκλέτες και άλλα αντικείμενα αξίας 1.500 ευρώ.

Δέκα περίπου μέρες μετά, ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης παρουσιάστηκε σε συγγενή του θύματος κλοπής και προσπάθησε να τού πουλήσει δύο καρμπυρατέρ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA