Μενού
Τέμπη
Τέμπη | ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Εντός της σημερινής ημέρας (30/4) αναμένεται συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών να καταθέσουν συμπληρωματική μήνυση, η οποία θα είναι ονομαστική και θα αφορά σε πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρόκειται για συμπληρωματική μήνυση η οποία θα στρέφεται κατά των μελών της συντονιστικής ομάδας πολιτικής προστασίας που είχε αναλάβει τότε την διαχείριση του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. 

Στο συντονιστικό αυτό συμμετείχαν και πολιτικά πρόσωπα, ενώ οι συγγενείς αναμένεται να μηνύσουν - προσωπικά και ονομαστικά - τον πρωθυπουργό, κατά την ίδια πηγή. 

Η μήνυση έρχεται μετά και την απόφαση της εισαγγελίας Εφετών, με την οποία έγινε δεκτή η προσφυγή πατέρα που εστάλη στη Βουλή δικογραφία που αφορά τον τότε υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύση, και την υφυπουργό του, Ζωή Ράπτη

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η έρευνα από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους στα χώματα που έχουν συλλεχθεί και μεταφερθεί στο Κουλούρι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA