Μενού
Flyover
Εργασίες για το Flyover στη Θεσσαλονίκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Ξεπαγώνουν» από αύριο, Πέμπτη (24/4), σύμφωνα με το GRTimes, τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη με το Συμβούλιο της Επικρατείας να μην κάνει δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη είχαν ανασταλεί προσωρινά μετά την αίτηση που είχαν είχε καταθέσει ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολίτων.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, μιλώντας για την ανακοίνωση της απόφασης, δήλωσε: «Όντως το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών και αύριο, Πέμπτη τα μηχανήματα βάζουν μπρος, ώστε να συνεχίσει το έργο. Επίσης, στις 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο ΣτΕ η συζήτηση για την αίτηση ακύρωσης του Flyover».

Να σημειωθεί, ότι για την επανέναρξη των εργασιών πρέπει το υπουργείο Περιβάλλοντος να κοινοποιήσει την απόφαση του ΣτΕ στο Υπουργείο Υποδομών και αυτό στη συνέχεια στην κοινοπραξία που κατασκευάζει το έργο.

Τέλος, το επόμενο διάστημα θα συγκληθεί συνέλευση των κατοίκων της περιοχής, προκείμενου να «δουν» τα επόμενα βήματά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA