Μενού
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε σήμερα Τετάρτη (10/4) την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του και το εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Πριν από περίπου είκοσι ημέρες ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε υποστεί έμφραγμα, αλλά ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ήταν μαζί του η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία κάλεσε επί τόπου ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. 

«Tα δύσκολα πέρασαν… Oι ευχές, η αγάπη σας κι οι αγκαλιές σας με περιβάλλλουν από την πρώτη στιγμή! Αγκαλιά με την Μπουκιά σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι όλα μου τα ευχαριστώ μέσα απ’  την καρδιά μου. Tη φώτο την έβγαλε η Δανάη μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Μάλιστα, στη φωτογραφία τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με το σκυλάκι της Δανάης Μπάρκα, η οποία δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή της όταν είχε αναφερθεί στο θέμα μέσα από την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA