Μενού
Δανάη Μπάρκα - Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Δανάη Μπάρκα - Χρήστος Χατζηπαναγιώτης | NDPPHOTO/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
  • Α-
  • Α+

Για το πρόβλημα υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μίλησε η Δανάη Μπάρκα, αποκαλύπτοντας πως υπέστη έμφραγμα, αλλά πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της στο Mega, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το κοινό για τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε σχετικά με την υγεία του ηθοποιού και μοιράστηκε μερικά στοιχεία για την κατάστασή του.

«Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι καλά» είπε αρχικά και εξήγησε πως την Τετάρτη (20/3) το βράδυ «υπέστη ένα έμφραγμα, αλλά τώρα, αλήθεια, είναι όσο καλά μπορεί να είναι».

«Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές, που ο ίδιος θα αποφασίσει αν θέλει να μοιραστεί, αλλά στο τέλος, τολμώ να πω, όλα καλά» συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» σε «ειδική μονάδα θεραπείας και παρακολουθείται», αλλά είναι «εκτός κινδύνου». 

Αναφερόμενη στο πώς αντιλήφθηκε το πρόβλημα, είπε πως «συνέβη εντελώς ξαφνικά. Ευτυχώς, δεν ήταν μόνος, αλλά με τη μαμά μου (σ.σ. τη Βίκυ Σταυροπούλου), αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία». 

Τέλος, η παρουσιάστρια σημείωσε πως δεν θα ήθελε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες καθώς δεν έχει λάβει την άδειά του να μιλήσει, αλλά χθες που τον είδε στο νοσοκομείο «ήταν δυνατός και ήρεμος».

Ακυρώθηκαν παραστάσεις του έργου που πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Λόγω του προβλήματος υγείας του, δεν θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις του έργου  «Μπαμπάδες με ρούμι», στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως 24 Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του θεάτρου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του θεάτρου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA