Μενού
natalia-germanou
Ναταλία Γερμανού | Alpha
  • Α-
  • Α+

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη οριστικά στον Alpha πότε θα βγει στον αέρα ο νέος κύκλος του show «The Secret Song» με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού.

Μια σκέψη είναι να λανσαριστούν ένα ή δύο το πολύ επεισόδια στο τέλος της φετινής σεζόν η δεύτερη να πάει όλο το πρότζεκτ για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Τα γυρίσματα πάντως έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα πρόσωπα που θα καθίσουν στη λευκή πολυθρόνα απέναντι στην έμπειρη παρουσιάστρια είναι η ερμηνεύτρια Ελεονώρα Ζουγανέλη, η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής.

Το concept παραμένει ως έχει: Ο κεντρικός καλεσμένος ακούει ένα τραγούδι που αγαπά και έχει ιδιαίτερη σημασία για τη ζωή του ερμηνευμένο από έναν αγαπημένο του καλλιτέχνη. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων η προσοχή της Ναταλίας Γερμανού θα στραφεί στο «Καλύτερα δεν γίνεται!».

Η εκπομπή κλείνει τη σεζόν πρώτη τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ωστόσο η παρουσιάστρια και το κανάλι κρίνουν ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές ανανέωσης: Τουλάχιστον δύο μέλη της ομάδας μπροστά από τις κάμερες θα αποχαιρετήσουν την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου ενώ θα υπάρξουν τονωτικές ενέσεις και στο περιεχόμενο τόσο στο ψυχαγωγικό όσο και στο Infotainment κομμάτι. Ήδη η ομάδα της εκπομπής επεξεργάζεται νέες στήλες και ενότητες που θα στηθούν εντός και εκτός πλατό. 

Με δύο εκπομπές μέχρι το τέλος της σεζόν το πρωινό πρόγραμμα του Mega

voulgari
Ανθή Βούλγαρη | Mega

 

Αυτό που αναμενόταν να συμβεί μετά το Πάσχα τελικά ήρθε στο Μεγάλο Κανάλι λίγες ημέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο: Την Παρασκευή 26 Απριλίου ολοκληρώθηκε το «Mega Καλημέρα».

Η απόφαση πάρθηκε στις αρχές της εβδομάδας και εν συνεχεία στελέχη της διοίκησης του καναλιού την ανακοίνωσαν στην ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Προφανώς και ήταν τουλάχιστον άβολο να δημοσιοποιούνται σε sites και πρωινές εκπομπές λεπτομέρειες για συμβόλαια παρουσιαστών και μελών της συντακτικής ομάδας.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου το πρωινό πρόγραμμα του Mega αλλάζει. Η «Κοινωνία ώρα Mega» που ξεκινούσε στις 5.00 «κατεβαίνει» πιο κάτω και θα ξεκινά στις 5.40 με τρίωρη διάρκεια έως τις 9.40.

Στη συνέχεια η σκυτάλη θα περνά στη Δανάη Μπάρκα και την ομάδα της με τη διάρκεια του «Πάμε Δανάη» να επεκτείνεται κατά 20 λεπτά δίνοντας στις 12:30 πάσα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Αυτό είναι το προβλεπόμενο – αυτή τη στιγμή – μοντέλο για την επόμενη σεζόν. Δηλαδή μια πρωινή ενημερωτική εκπομπή που θα μείνει ούτως ή άλλως ως έχει και τη νέα τηλεοπτική περίοδο και μια ψυχαγωγική αμέσως μετά.

Το εάν θα είναι το «Πάμε Δανάη» ή άλλο μαγκαζίνο θα αποφασιστεί λίγο αργότερα. Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega τη νέα σεζόν να ξεκινά ακόμη νωρίτερα στις 9 να ολοκληρώνεται στις 12 να μετακινηθεί εκείνη την ώρα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη να συνεχίζει στο slot 12.45 – 15.00.

Οι τελικές αποφάσεις για το σύνολο του ζωντανού ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega δεν αναμένονται πριν τις 20 Μαΐου οπότε θα υπάρχει και μια πρώτη εικόνα για τις αποδόσεις της ζώνης στους πίνακες τηλεθέασης μετά την αναδιαμόρφωσή της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA