Μενού
Η Ελένη Μενεγάκη
Ομιλίας της Ελένης Μενεγάκη | NDP Photo / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα που πέρασε είχε ξεκάθαρη τηλεοπτική είδηση μεγάλου βεληνεκούς και αυτή δεν ήταν άλλη από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega στο τέλος της σεζόν.

Αν και πράγματι πρόκειται για βελούδινο τηλεοπτικό διαζύγιο πρέπει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια από την έναρξη ουσιαστικά της καριέρας της ολοκληρώνει μια συνεργασία με έναν τηλεοπτικό σταθμό μόλις σε έναν κύκλο συμβολαίου.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται προς το παρόν να μιλήσει για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Για τον απλούστατο λόγο πως και η ίδια δεν έχει πάρει αποφάσεις.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δει τις προτάσεις που θα έρθουν, θα τις αξιολογήσει θα τις συζητήσει με ελάχιστα πρόσωπα του στενότατου περιβάλλοντός της οικογενειακού, φιλικού και επαγγελματικού και εν συνεχεία θα μιλήσει στο τηλεοπτικό κοινό.

Τη χρονιά που έφυγε από τον Alpha ανακοίνωσε το διαζύγιό της με το κανάλι της Κηφισιάς ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ενώ αργότερα διευκρίνισε πως είχε αποφασίσει να μείνει μια ολόκληρη σεζόν εκτός τηλεόρασης όπως και πράγματι συνέβη.

Και μάλιστα ενώ είχε πρόταση για άμεση μετάβαση σε άλλο κανάλι. Τώρα το τοπίο είναι ακόμη θολό. Αν η παρουσιάστρια επιμένει στην πάγια επιθυμία της για καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στο lifestyle ύφος που έχει επιλέξει τα περιθώρια θα είναι πιο στενά.

Εάν μετά από πολλά χρονιά αποφασίσει να κάνει την έκπληξη που θα σημαίνει μετάβαση στη βραδινή ζώνη με κάτι το διαφορετικό τότε ενδεχομένως να δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση και μάλιστα με πολύ έντονη δυναμική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA