Μενού
Αντικείμενο στο Cash or Trash
Επίδειξη προϊόντος στο Cash or Trash | YouTube - @Star
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος, 39 χρονών και μπαρίστα στο επάγγελμα, ήρθε σήμερα (18/4) στο Cash or Trash και το σπάνιο αντικείμενό του ενθουσίασε τους πάντες, ακόμα και τους εκτιμητές του παιχνιδιού.

Όπως είπε ο ίδιος, έφερε στην εκπομπή ένα «space age» αντικείμενο και αρκετά ιδιαίτερο.

Ο Θάνος Λούδος, στην αρχική του εκτίμηση, έκανε λόγο πως «πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο αντικείμενο σε κάθε γυναίκα», με τον Γιώργο να συμπληρώνει με τη σειρά του πως το έφερε η κουμπάρα του από τη Γερμανία η οποία, όποτε επισκέπτεται την Ελλάδα, έρχεται και με μία έκπληξη.

Πρόκειται για ένα space-age σεσουάρ μαλλιών εποχής το οποίο, σύμφωνα με τον Θανάση Λούδο στο Cash or Trash, χρονολογείται από το 1974, είναι της γερμανικής εταιρείας Krups και το μοντέλο 466.

«Το σεσουάρ το έχει σχεδιάσει ο Rudolf Mass, σχεδιαστής προϊόντων που δούλευε για τη Krups τις δεκαετίες τους 1970 και 1980. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι ότι συνοδεύεται με τη θήκη του, είναι σε άψογη κατάσταση και έχει πάρα πολύ ωραίο χρώμα» είπε ο Θανάσης Λούδος στο Cash or Trash.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μία επίδειξη μπροστά στη Δέσποινα Μοιραράκη για το πώς χρησιμοποιείται. 

«Το φοράς στο κεφάλι και από την υποδοχή, βάζεις τη θήκη, πατάς το κουμπί, φουσκώνει και στεγνώνει το μαλλί με φυσικό τρόπο» είπε ο εκτιμητής του Cash or Trash, που το κοστολόγησε στα 60 ευρώ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA