Μενού
cash-of-trash
Το αντικείμενο που πούλησε στο Cash or Trash ο κύριος Αριστείδης | STAR / Youtube
  • Α-
  • Α+

Με ένα πρωτότυπο αντικείμενο που - αν μη τι άλλο - έχει και τηλεοπτική ιστορία εμφανίστηκε ο κύριος Αριστείδης μπροστά στους αγοραστές του Cash or Trash.

Ο λόγος για ένα αυτοκίνητο μοντελισμού που εκ πρώτης έδειχνε για τηλεκατευθυνόμενο, αλλά τελικά επρόκειτο για ραδιόφωνο - ξυπνητήρι - φωτιστικό, το οποίο λειτουργεί με μπαταρίες. 

Σύμφωνα με όσα είχε πει νωρίτερα ο εκτιμητής του Cash or Trash, Θάνος Λούδος, είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο τη δεκαετία του '80, ενώ όπως εξήγησε ο κύριος Αριστείδης, το είχε κερδίσει η γυναίκα του στα '90s όταν είχε παίξει στον «Τροχό της Τύχης».

Αν και όλοι οι αγοραστές ενθουσιάστηκαν μόλις είδαν το πρωτότυπο αντικείμενο, οι περισσότεροι βγήκαν εκτός λέγοντας πως δεν τους ενδιαφέρει να το αποκτήσουν. Μόνο ο Θάνος Μαρίνης προχώρησε σε προσφορές, οι οποίες, όμως, δεν ξεπερνούσαν τα 180 ευρώ.

Όταν είδε ότι ο κύριος Αριστείδης δεν είχε πειστεί και η όποια συμφωνία οδηγούνταν σε ναυάγιο, χωρίς να γνωρίζει ποια ήταν η εκτίμηση του Θάνου Λούδου, είπε στον παίκτη του Cash or Trash ότι θα του έδινε αυτό το χρηματικό ποσό, δηλαδή 220 ευρώ.

Ο κύριος Αριστείδης δέχτηκε, εξηγώντας πως στην τελική του απόφαση έπαιξε ρόλο και η αδυναμία που έχει στον συγκεκριμένο αγοραστή και έτσι το deal έκλεισε.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA