Μενού
Ο Τζέιμς Καφετζής με τον πατέρα του
Ο Τζέιμς Καφετζής με τον πατέρα του | (Instagram @jamie.kaf)
  • Α-
  • Α+

Ο Τζέιμς Καφετζής τα παράτησε στη μέση του αγώνα και ήταν αυτός που αποχώρησε από Survivor στο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης (19/4), μετά και την ενημέρωση που είχε για το ναυάγιο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του.

«Σκέφτηκα να καθυστερήσω λίγο την αναχώρησή μου για να μη φύγω οικειοθελώς. Αν κάτι μου έχει μάθει ο πατέρας μου είναι πόσο σημαντικά είναι τα ταξίδια. Το Survivor είναι ένα μεγάλο ταξίδι που λίγοι μπορούν να κάνουν. Θεωρώ εγωιστικό το να φύγω δύο μέρες νωρίτερα. Μου είναι δύσκολο να αφήνω παιχνίδια. Όταν έβλεπα ότι δεν ήταν τόσο εύκολα, δεν μου πήγαινε η καρδιά. Αυτή τη φορά ήθελα να το πάω μέχρι τέλους, οι συγκυρίες δεν μου το επέτρεψαν! Η οικογένεια είναι πάνω από όλα οπότε δεν θα έβαψα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο πάνω από αυτό» είπε πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Τζέιμς Καφετζής: Η πρώτη συνάντηση με τον πατέρα του μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό

Ο πρώην παίκτης του Survivor αφού αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ταξίδεψε στον Παναμά, όπου βρίσκεται ο πατέρας του για να τον συναντήσει.

Ο Τζέιμς Καφετζής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με τον πατέρα του και στη λεζάντα έγραψε: «Διάλεξε τον επιζώντα σου σοφά. 1 ή 2;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA