Μενού
survivor
Τζέιμς Καφετζής | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Τζέιμς Καφετζής, Θοδωρής Τουρκογεώργος από την μπλε ομάδα και Γιώργος Παπαρχαραλάμπους και Χριστόφορος Ταξίδης από την κόκκινη ομάδα έδωσαν μάχη για την παραμονή τους στο Survivor.

Όλοι έδωσαν ραντεβού στο στίβο μάχης και  περίμεναν να μάθουν την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος και είχε ζητήσει λίγες ώρες νωρίτερα την αρνητική ψήφο από την ομάδα του για να βγει, επί της ουσίας, οικειοθελώς στον τάκο.

«Μετά από 10 εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και γω στην μονομαχία. Βέβαια, είναι λίγο διαφορετικό γιατί ήταν από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν, πριν μπούμε στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα «παιδιά, θέλω να ψηφίσετε εμένα γιατί θα μου δώσετε το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω». Εάν θέλω δηλαδή να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω» είχε δηλώσει νωρίτερα, στο ίδιο επεισόδιο, ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα του Survivor.

Έτσι λοιπόν, ο παίκτης των Μπλε πήρε τον λόγο και δήλωσε τα εξής. «Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να απολαύσω την μονομαχία γιατί είναι κάτι που δεν το είχα κάνει ακόμα. Οπότε ό,τι και να γίνει, θέλω να το χαρώ».

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους υποψήφιους προς αποχώρηση πως τα καλύτερα στατιστικά μέχρι σήμερα είχε ο Τζέιμς Καφετζής με αποτέλεσμα να έχει και το πλεονέκτημα της επιλογής του τελικού στόχου. Στον αντίποδα, τα χειρότερα στατιστικά είχε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Εύκολα σχετικά από τις δυο μονομαχίες κατόρθωσαν να ξεφύγουν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος και ο Χριστόφορος Ταξίδης με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω, για την ύστατη μάχη, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Παπαρχαραλάμπους. Τι χρώμα θα είχε λοιπόν η νέα, πρώτη μετά την ένωση, αποχώρηση στο Survivor;

Το σκορ έγραψε 2 – 2 κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για να αυξηθεί υπέρ του Τζέιμς Καφετζής κατά έναν πόντο και να ισοφαρίσει αμέσως μετά ο αντίπαλο του. Στην τελευταία μονομαχία, όμως, για τον τέταρτο πόντο, ο παίκτης των Μπλε έβαλε 4/5 κρίκους και πήρε τον τελευταίο για να καθίσει στον πάγκο εγκαταλείποντας ουσιαστικά τον αγώνα.

Έτσι, ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο του παιχνιδιού, από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο θέλησε να αποχωρήσει ο Τζέιμς Καφετζής μετά και την ενημέρωση που είχε για το ναυάγιο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του.

«Σκέφτηκα να καθυστερήσω λίγο την αναχώρησή μου για να μη φύγω οικειοθελώς. Αν κάτι μου έχει μάθει ο πατέρας μου είναι πόσο σημαντικά είναι τα ταξίδια. Το Survivor είναι ένα μεγάλο ταξίδι που λίγοι μπορούν να κάνουν. Θεωρώ εγωιστικό το να φύγω δύο μέρες νωρίτερα. Μου είναι δύσκολο να αφήνω παιχνίδια. Όταν έβλεπα ότι δεν ήταν τόσο εύκολα, δεν μου πήγαινε η καρδιά. Αυτή τη φορά ήθελα να το πάω μέχρι τέλους, οι συγκυρίες δεν μου το επέτρεψαν! Η οικογένεια είναι πάνω από όλα οπότε δεν θα έβαψα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο πάνω από αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA