Μενού
Καύσιμα
Καύσιμα | EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ
  • Α-
  • Α+

Νέα αύξηση στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης καταγράφεται στα πρατήρια της Αττικής, ενώ στη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα έχει ξεπεράσει, αρκετά, τα 2 ευρώ το λίτρο.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ακόμα μία αύξηση στην τιμή της βενζίνης με ορισμένα πρατήρια στο κέντρο της Αθήνας να ανεβάζουν την τιμή κοντά στα 2 ευρώ/λίτρο ή και παραπάνω.

Οι πρατηριούχοι, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, φοβούνται πως η τιμή στην Αττική θα «κλειδώσει» σε αυτά τα αυξημένα επίπεδα και την περίοδο του Πάσχα, όταν αναμένεται η έξοδος των εκδρομέων.

Σημειώνεται πως στις Κυκλάδες είναι 2,12 ευρώ το λίτρο.

Ο Γιώργος Ασμάτογλου, αντιπρόεδρος του συνδέσμου πρατηριούχων, επεσήμανε πως στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα η τιμή είναι πράγματι πάνω από 2 ευρώ.

Η μέση τιμή στη χώρα, όπως εξήγησε, είναι στο 1,94 το λίτρο. 

Ο ίδιος εξήγησε πως είχαμε δύο κύματα αύξησης, το ένα της τάξης των 10 λεπτών και το δεύτερο των 7. 

«Όλες οι εξελίξεις παγκοσμίως έρχονται και αγγίζουν αυτό το χρηματιστηριακό προϊόν που λέγεται καύσιμο» είπε και τόνισε πως «κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι εξελίξεις θα έχουμε διεθνώς».

Ερωτώμενος εάν θα αυξηθεί κι άλλο η τιμή διερωτήθηκε: «δεν είναι μεγάλη αύξηση αυτή που μας ήρθε και την έφερε κοντά στα 2;» 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA