Μενού
Γιάννης Καλλιάνος
Γιάννης Καλλιάνος | EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Νέες δηλώσεις από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλλιάνο σχετικά με τη νοσηλεία του πατέρα του στο Αττικόν και τις επικοινωνίες που είχε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με το περιστατικό.

Ο κ. Καλλιάνος, μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, θέλησε να δώσει νέες διευκρινίσεις για τα όσα έλαβαν χώρα τις ημέρες της νοσηλείας του.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 επεσήμανε πως «με το που πήγε ο πατέρας μου στο Αττικόν, ήταν σε ένα ράντζο πάρα πολλές ώρες και περίμενε. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, δεν έγινε τίποτα, άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν, όπως συμπεριφέρονται στον κάθε άνθρωπο».

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, «απηύδησα και το μόνο που έκανα ήταν να πάρω τον Άδωνι Γεωργιάδη τηλέφωνο για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ». 

«Ο Άδωνις μου είπε "έγινε ιατρικό συμβούλιο και είναι όλα υπέροχα". Του λέω "Άδωνι, θα πεθάνει ο πατέρας μου" και μου λέει "Γιάννη, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος που θα βάλει τον πατέρα σου στη ΜΕΘ"» συμπλήρωσε.

Ο βουλευτής επεσήμανε πως δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τη θέση του για να λάβει ειδική φροντίδα ο πατέρας του, αλλά κατήγγειλε πως χάθηκε «πολύτιμος χρόνος». 

«Αρνήθηκε πολλές φορές ο διευθυντής να τον βάλει στην πλατφόρμα. Δεν θέλαμε να διασωληνωθεί, να πάρει τη θέση κάποιου άλλου, αλλά να μπει σε μία μονάδα όπου θα έχει καλύτερη φροντίδα» συμπλήρωσε, ενώ επεσήμανε πως «γονυπετείς παρακαλούσαμε τον διευθυντή να τον βάλει σε πλατφόρμα. Όταν το αποφάσισε, μετά από λίγες ώρες έπαθε ανακοπή και πέθανε».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, είπε πως ο πατέρας του υποβλήθηκε σε επέμβαση μέσα σε απλό δωμάτιο όπου δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. 

Τέλος και όσον αφορά στα μηνύματα που, καταγγέλλεται, ότι έστειλε στον θεράποντα ιατρό απειλώντας τον, ο κ. Καλλιάνος είπε πως «δεν θέλω να καταστρέψω την καριέρα κανενός». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA