Μενού
floros
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος στην Ευελπίδων. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στα ανακριτικά γραφεία στην Ευελπίδων οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/04) ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιαιοπραγία μέσα στη Βουλή, εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Πρόκειται για αυτόφωρο κακούργημα για το οποίο μάλιστα ο άλλοτε βουλευτής των Σπαρτιατών τελούσε από χθες (24/05) υπό κράτηση.

floros

Με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, ενεργοποιήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για διάπραξη κακουργήματος και με αυτόν τον τρόπο ο ανεξάρτητος βουλευτής συνελήφθη αμέσως μετά το επεισόδιο.

epeisodio Floros - Grammenos
Επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών Φλώρου και Γραμμένου | Eurokinissi/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Βασίλης Γραμμένος έχει υποστεί κατάγματα στα ρινικά οστά, φέρει διάστρεμμα στην γνάθο του, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και του πήχη.

3

Φλώρος: Τι ισχυρίζεται

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Φλώρος αρνείται ότι τον γρονθοκόπησε.

Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου του κατηγορούμενου, Βάσως Πανταζή, του περιστατικού είχε προηγηθεί «χυδαία λεκτική επίθεση» του θύματος προς τον εντολέα της.

Σε φωτογραφίες από τους διαδρόμους της Βουλής, διακρίνεται ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης πεσμένος στο έδαφος και αυτόπτες μάρτυρες να σπεύδουν προς το σημείο.

Πρωτοφανές επεισόδιο βίας στη Βουλή
Πρωτοφανές επεισόδιο βίας στη Βουλή | ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος δήλωσε: «Ήμουν μπροστά σε αυτό το κατάπτυστο περιστατικό το οποίο αποδεικνύει ότι μέσα στην Βουλή υπάρχει ο Κασιδιαρισμός από κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιά».

«Γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης μπροστά στα μάτια μου. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης έπεσε στο πάτωμα. Και μάλιστα πήγε στο ιατρείο της Βουλής ενώ ο άλλος φώναζε. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει προϊστορία», σημείωσε ο γαλάζιος βουλευτής.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA