Μενού
Βασίλης Γραμμένος
Ομιλία του Βασίλη Γραμμένου στη Βουλή | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στο ιατρείο της Βουλής βρίσκεται τα τελευταία λεπτά ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλης Γραμμένος μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο, στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Ο Βασίλης Γραμμένος, ειδικότερα, δέχθηκε επίθεση από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, με φόντο την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου και αφού προηγουμένως φέρεται να λογομάχησαν με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ο Βασίλης Γραμμένος είναι βουλευτής Α' Αθηνών με την Ελληνική Λύση και πιο συγκεκριμένα, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Βελόπουλου.

Παράλληλα, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος ενώ, όπως ειπώθηκε, στις εθνικές εκλογές του 2023 εκλέχθηκε Βουλευτής με την Ελληνική Λύση στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Βασίλης Γραμμένος: Τι προηγήθηκε του ξυλοδαρμού

Πριν το σοβαρό επεισόδιο, προηγήθηκε έντονος διάλογος με βαριές εκφράσεις με βρισιές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, όπως μετέφερε ο κ. Φλώρος σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κωνσταντίνου Χύτα της Ελληνικής Λύσης

«Έχουμε άλλα προηγούμενα», υποστήριξε ο κ. Φλώρος και ανέφερε πως ο κ. Γραμμένος τον έβρισε με χυδαίες εκφράσεις όπως «γ... τη μάνα σου, εσένα τη μανούλα σου θα τη γ... και θα σε πάω με τα βραχιολάκια μέσα να το θυμάσαι παλιοπ...». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA