Μενού
kouretas
Ο Δημήτρης Κουρέτας. | ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Απρόοπτα και «ζουμερό» παρασκήνιο αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, με φόντο την προγραμματισμένη του συνάντηση με τον υφυπουργό Υποδομών, Νίκο Ταχιάο, για να συζητήσουν το σχέδιο των Ολλανδών για ανασυγκρότηση της περιοχής.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr ο Δημήτρης Κουρέτας είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6: «Προχθές στη συνάντηση με έστησαν κι έφυγα, δεν μπορούσα να κάτσω να με στήνει μια ώρα ο Ταχιάος, έχω και άλλες δουλειές».

Κουρέτας: «Έχει τη δική του γνώμη»

«Είμαι εδώ, είμαι ο εκλεγμένος περιφερειάρχης, δουλεύω με αρκετούς υπουργούς άψογα, αλλά μάλλον ο κ. Ταχιάος έχει δική του γνώμη και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει», πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουρέτας.

«Ποιος ο λόγος να ζητά η κυβέρνηση να γίνει μια διαβούλευση όταν δεν λαμβάνεις υπόψιν τα σχόλια φορέων και πολιτών για μια πλημμυρισμένη περιφέρεια», αναρωτήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

«Εγώ ξέρω ότι όταν γίνεται διαβούλευση και ζητάνε σχόλια, θα πρέπει κι αυτά να τα λάβουν υπόψιν. Γι αυτό είναι εύλογο το ερώτημα μου, πως είναι δυνατόν να θέλουν να κάνουν πειράματα στη Θεσσαλία; Κανένας καθηγητής δεν συντάχθηκε με το σχέδιο που προτείνουν. Και εγώ διαφωνώ, λάθος που πήγαν στους Ολλανδούς», τόνισε επίσης, μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA