Μενού
Μιχάλης Αεράκης
Μιχάλης Αεράκης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος υποδύεται τα τελευταία τρία χρόνια τον «παπα-Μιχάλη» στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», έχει πάρει την απόφαση να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. 

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος ύστερα από πρόταση που δέχτηκε από το ΠΑΣΟΚ και είναι ανάμεσα στους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος. 

Ο Μιχάλης Αεράκης έχει γεννηθεί στα Ανώγεια της Κρήτης, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στα Χανιά. 

Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός σε ηλικία 25 ετών και σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Κρήτη TV είχε εξηγήσει τον λόγο, λέγοντας: «Έγινα ηθοποιός γιατί ήθελα να σκάψω προς τα μέσα και να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Έχει λάβει συμμετοχή σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις από τη δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα, ενώ τον περασμένο Αύγουστο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του. 

Για 17 χρόνια έχει διατελέσει Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης
 
Γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του πριν 44 χρόνια σε μία συναυλία του Μάνου Χατζιδάκι στα Ανώγεια και μαζί απέκτησαν έναν γιο, ο οποίος τους έχει χαρίσει ένα εγγόνι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA