Μενού
super market
Σούπερ Μάρκετ | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Όπως και κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα τα περισσότερα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν με ωράριο διαφορετικό από τις καθημερινές. Παρακάτω θα δούμε τα ωράρια που τηρούν τα καταστήματα των μεγαλύτερων αλυσίδων, όπως οι Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και Lidl.

Ωράριο Σκλαβενίτη - Σάββατο 20 Απριλίου

Κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα, τα καταστήματα της Σκλαβενίτης θα λειτουργήσουν με ωράριο 08:00 - 20:00, εκτός από το κατάστημα στο Eμπορικό Kέντρο The Mall (Μαρούσι), με ωράριο 10:00 - 20:00.

Δείτε εδώ: Το «Μικρό Παρίσι» της Ελλάδας με τα ρομαντικά σοκάκια και τα μέγαρα

ΑΒ Βασιλόπουλος - Το ωράριο για το Σάββατο

Ομοίως, και τα περισσότερα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος λειτουργούν για ένα 12ωρο, με ωράριο 08:00 - 20:00, ενώ όσα ακολουθούν άλλες ώρες μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

Ωστόσο, τα καταστήματα Shop & Go λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο τα Σάββατα, 07:00 - 22:00, ενώ όσα τηρούν διαφορετικό ωράριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Lidl: Το ωράριο σήμερα (20/4)

Τα Lidl λειτουργούν τις καθημερινές αλλά και το Σάββατο με ενιαίο ωράριο 07:45-21:00, ενώ για τοπικές διαφοροποιήσεις μπορείτε να συμβουλευτείτε τη μηχανή αναζήτησής τους.

Κρητικός

Τα σούπερ μάρκετ της Κρητικός λειτουργούν σήμερα με ωράριο 08:00 - 20:00. Ενημερωθείτε για τις διαφοροποιήσεις του ωραρίου καταστημάτων εδώ.

Μασούτης

Τα καταστήματα του Μασούτη ανοίγουν σήμερα με ωράριο 08:00 - 20:00, εξαιρουμένων αυτών στο Mediterranean Cosmos (10:00 - 20:00), και στο Αεροδρόμιο Μακεδονία (07:00-23:00).

Δείτε επίσης:

Οι διάσημοι Έλληνες που θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές - Πρωτάρηδες, έμπειροι και τράμπες

Η ελληνική γέφυρα με την παγκόσμια πρωτιά - Δίνει «μαθήματα» μηχανικής

Στην Ελευσίνα το θηριώδες C-130J των ΗΠΑ για την άσκηση «Stolen Cerberus»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο πατέρας που χάθηκε νωρίς, η αριστοκρατική μητέρα και η ζωή μέχρι το διαζύγιο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA