Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με στόχο την πρωτιά στις ευρωεκλογές συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης την περιοδεία του στα νησιά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο αφήγημα του για το σοκ που μπορεί να προκληθεί στις κάλπες του Ιουνίου με το αποτέλεσμα που είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να πετύχει η Κουμουνδούρου. Με συνεχείς συνεντεύξεις αλλά και με αναρτήσεις στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει την αντεπίθεση.

Κριτική στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ αλλά και με θετικές προτάσεις στη φαρέτρα του δίνει τη μάχη για τις ευρωεκλογές.

«Ο στόχος μου είναι η απόλυτη ανατροπή. Πιστεύω πραγματικά ότι μέχρι τις 9 Ιουνίου μπορούμε να σοκάρουμε την Ελλάδα» σημείωσε στη συνέντευξη του στη Huffpost, ενώ ερωτηθείς για την πρωτιά σημείωσε ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι «τελείως πιθανό, εφικτό, είναι στα χέρια μας, στα χέρια του κόσμου».

Τόνισε, μάλιστα, πως «η κάλπη είναι άδεια. Και ξέρετε κάτι; Άμα δείτε μια δημοσκόπηση σε δυο εβδομάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 20% και η ΝΔ στο 29%, ξαφνικά θα λένε όλοι αυτό το πράγμα, "μπας και γίνει η ανατροπή"».  

Η καλλιέργεια του κλίματος αισιοδοξίας είναι η κεντρική επιλογή της ηγεσίας του κόμματος, ωστόσο υπάρχουν και οι φωνές της μετριοπάθειας. Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, σε συνέντευξη της, είπε πως «δεν μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα, ούτε να λέμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι με το ποσοστό που δίνουν τώρα οι δημοσκοπήσεις και αυτό θέλω να είναι σαφές. Μακάρι να έρθει η ανατροπή με την πρωτιά. Πρέπει και εμείς να αποκτήσουμε μια δυναμική και να αυξήσουμε τις ταχύτητες μας - η πρωτιά θα έρθει στις εθνικές εκλογές». 

Στα σκαριά τα προεκλογικά σποτ

Επτά προεκλογικά σποτ ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει στη μάχη για τις ευρωεκλογές.

Σκοπός να αναδειχθούν όλα εκείνα τα κεντρικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, αλλά, εκτός από την κριτική στην κυβέρνηση, θα εμπεριέχουν και προτάσεις αντιμετωπίσεις των προβλημάτων.

Ένα από αυτά θα σχολιάζει την εγκληματικότηταμε βασικό στόχο την αποδόμηση της κυβερνητικής ατζέντας με την οποία η Νέα Δημοκρατία πήρε την πρωτιά στις εθνικές εκλογές. Στο σποτ θα παρουσιάζονται στατιστικά με τα αποτελέσματα της περιόδου 2020-2023 στο πεδίο της εγκληματικότητας με μια παράφραση του κεντρικού συνθήματος που είχε η ΝΔ και με τον Στέφανο Κασελλάκη να αναφέρει του στόχους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πεδίο αυτό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA