Ο καιρός άφησε... καθηλωμένο τον Στέφανο Κασσελάκη στην Αστυπάλαια, αφού λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν μπόρεσε να αναχωρήσει.
Η περιοδεία προς Χάλκη και Σύμη δεν συνεχίστηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του κόμματος που, το βράδυ της Δευτέρας, συγκεντρώθηκαν σε ταβερνάκι της Αστυπάλαιας.
Ο Στέφανος Κασσελάκης παρότρυνε όσους βρέθηκαν στην παρέα του και έστησαν ένα αυτοσχέδιο γλέντι τραγουδώντας το Bella Ciao και το Ήτανε μια Φορά του Νίκου Ξυλούρη.
Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο στενός του συνεργάτης, Ευάγγελος Αποστολάκης.
- Τα κενά ασφαλείας που έθεσαν τον Τραμπ ξανά σε κίνδυνο - Έντονες επικρίσεις για την ομάδα του
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μαρίλια Μητρούση: «Η σύντροφος του πατέρα μου τον βοήθησε μετά το ατύχημά του - Εγώ τον είχα λίγο εγκαταλελειμμένο»
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.