Μενού
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη | @elenimenegaki - Instagram
  • Α-
  • Α+

Μια μέρα μετά την ενημέρωση των συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη πως η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο Mega, τα πράγματα κύλησαν απόλυτα ήρεμα στις εγκαταστάσεις των ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού.

Από νωρίς το πρωί έξω από την είσοδο των στούντιο της Foss Productions στον Γέρακα υπήρχε πλήθος τηλεοπτικών συνεργείων με τους ρεπόρτερ να επιχειρούν να αποσπάσουν μια δήλωση τόσο της Ελένης Μενεγάκη ή κάποιων εκ των συνεργατών της. Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης ασχολήθηκαν με το θέμα της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Μεγάλο Κανάλι, όμως, η ίδια δεν σχολίασε το παραμικρό κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Πέμπτη 18/4 το μεσημέρι.

Ωστόσο, η ατάκα της στην έναρξη της εκπομπής «Εμείς είμαστε μεσημεριανοί τύποι» ερμηνεύθηκε ως έμμεση αναφορά - απάντηση στη φημολογούμενη πρόταση του Mega για μετακόμισή της στην πρωινή ζώνη από την επόμενη σεζόν συνοδευόμενη από γενναία μείωση των αποδοχών της.

Πάντως, ασφαλείς πληροφορίες του Reader, μιλούν για «απόλυτα συναινετικό διαζύγιο» που μάλιστα είχε επισημοποιηθεί «κεκλεισμένων των θυρών» λίγες μέρες πριν την ανακοίνωσή του σε συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια με στέλεχος της διοίκησης του Mega.

Άλλωστε, η ομιλία της προς τους στενούς συνεργάτες της με «πραότητα, σταθερότητα, αλλά και την έλλειψη έστω και ίχνους αιχμής» όταν τους ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Ελένη» - όπως αναφέρει στο Reader έγκυρη πηγή - επιβεβαιώνει ένα καθ’ όλα ομαλό τηλεοπτικό αποχωρισμό. 

Το επόμενο βήμα της Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της
Ελένη Μενεγάκη | Instagram @elenimenegaki

Το επόμενο βήμα της Ελένης Μενεγάκη παραμένει άγνωστο. Η ομιλία προς τους συνεργάτες της πως θα πρέπει να αναζητήσουν την επόμενη τους συνεργασία υποδηλώνει το προφανές πως δηλαδή η Ελένη δεν έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά την παρουσιάστρια αντιλαμβάνονται πως ακόμη και αν υπάρχουν επαφές στο παρασκήνιο, η έμπειρη Ελένη Μενεγάκη δεν θα άφηνε να διαφανεί τίποτα το σχετικό. Άλλωστε, πρέπει να συνυπολογιστούν δύο δεδομένα: Στην περίπτωση του μεγαλύτερου brand name της Ελληνικής τηλεόρασης οι επαφές γίνονται σε επίπεδο κορυφής δηλαδή μεταξύ της ίδιας και των ιδιοκτητών των σταθμών και επίσης όταν είχε αποχωρήσει από τον Alpha, αποδέσμευσε και πάλι τους συνεργάτες της για να τους ξανακαλέσει μια σεζόν μετά και πάλι στο πλευρό της στο Mega.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου που για έναν χρόνο εντάχθηκε στην ομάδα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού αλλά και της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, η οποία ήταν μέλος της ομάδας του «Πάμε Δανάη!» στην πρώτη σεζόν του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο. 

Δυνητικά δύο είναι οι υποψήφιοι προορισμοί της Ελένης Μενεγάκη. Ο πρώτος είναι ο ΑΝΤ1 και ο δεύτερος ο ΣΚΑΪ. Και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν δείξει ενδιαφέρον για συνεργασία με την παρουσιάστρια μετά την αποχώρησή της το 2020 από τον Alpha χωρίς ωστόσο ουδέποτε αυτό να επιβεβαιωθεί επισήμως από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Πάντως, τα τωρινά δεδομένα δείχνουν πως το σενάριο με τις μεγαλύτερες πιθανότητες είναι ένα διάλειμμα τουλάχιστον μιας σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη. 

Δείτε επίσης:

Ο αναπληρωτής Γ.Γ. των ταξί για το κλιπ της Σάττι: «Προσβάλλει το επάγγελμα, τον οδηγό και τη χώρα μας»

Με λοίμωξη αναπνευστικού ο Chris ASMR - Η ανακοίνωση του TikToker από την Καβάλα

Τι λεφτά έπιασε στο Cash or Trash το έπαθλο που κέρδισε στον Τροχό της Τύχης τη δεκαετία του 1990

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA