Μενού
eleni-menegaki
Ελένη Μενεγάκη | @elenimenegaki
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. 

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνει τους συνεργάτες της πως με τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου στις 5 Ιουλίου ρίχνει οριστικούς τίτλους τέλους η εκπομπή «Ελένη». 

Πηγές του Reader επιβεβαιώνουν το διαζύγιο το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι βελούδινο. 

Οι λόγοι για το διαζύγιο Μενεγάκη - Mega

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη»
Ελένη Μενεγάκη | Instagram @elenimenegaki

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έγινε στην Ελένη Μενεγάκη ήταν για μονοετές συμβόλαιο το οποίο υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι 1+1 με διπλή option και από τις δύο πλευρές και είχε τρεις εναλλακτικές.

Η πρώτη ήταν η μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη, η δεύτερη η παραμονή της στη μεσημβρινή με περιεχομενικές αλλαγές ωστόσο στην εκπομπή της και η τρίτη ανάληψη εκπομπής στη βραδινή ζώνη του σταθμού. 

Ωστόσο, το χάσμα στο οικονομικό σκέλος μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να απορρίψει τις προτάσεις που της έγιναν.

Αυτό που πλέον έρχεται ως συνέχεια του ρεπορτάζ είναι εάν άλλος τηλεοπτικός σταθμός θα προχωρήσει σε πρόταση προς την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης:

Η Νότια Κορέα προσφέρει δωρεάν ταξίδι και διαμονή για όλους - Πώς γίνεται η αίτηση

Πού βρίσκεται το ηφαίστειο που ξεχειλίζει χρυσό - Εκτοξεύει χιλιάδες «ευρώ» καθημερινά

Το Still Standing επιστρέφει σε νέο κανάλι με άλλη παρουσιάστρια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA