Μενού
Η Μαρίνα Σάττι στο βίντεο κλιπ για το «Zari»
Η Μαρίνα Σάττι στο βίντεο κλιπ για το «Zari» | (Youtube Marina Satti)
  • Α-
  • Α+

Ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» και μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη για την Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Zari» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. 

Ο Τζώνη Καλημέρης σχολίασε ότι το τραγούδι δεν θα το άκουγε στο σπίτι του, αλλά «επειδή είναι περίεργο και δύσκολο άκουσμα θα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό, ελπίζω και να μπει στη 10άδα. Αυτό που βρήκα κακό είναι το βίντεο κλιπ, ειδικά αυτό με τον ταξιτζή που κάνει τις πάντες και δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιζε αυτό το πράγμα».

Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί: «Προσβάλλει τον κλάδο»

Με αφορμή αυτή τη δήλωση του κ. Καλημέρη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»  το πρωί της Πέμπτης (18/4) ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Το βίντεο κλιπ ξεκινάει πολύ όμορφα, έρχεται ένας τουρίστας όπως έρχονται εκατομμύρια τουρίστες στη χώρα μας και πρώτα βλέπουν το ταξί και μετά την Ακρόπολη.

Το 99,9% των ταξί είναι καινούργια, καθαρά, είναι νέοι άνθρωποι παρέχουν όλες τις υπηρεσίες, μέχρι και φορτιστές κινητών στους πελάτες και εδώ βλέπουμε ότι δείχνει άλλη εικόνα του ταξιτζή. Δεν είναι μόνο το επικίνδυνο, είναι πολλά.

Αυτό που βλέπουμε τον πελάτη πανικόβλητο μέσα σε ένα ταξί να κρατιέται παραβιάζει και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κάνει ένα ντριφτ ένα ταξί και γράφει και ραδιοταξί και αυτό απαγορεύεται γιατί χρησιμοποιεί τη λέξη ραδιοταξί, κάνει ντριφτ μπροστά σε κόσμο γύρω γύρω. Γνωρίζουμε 3-4 γλώσσες, παρέχουμε πάρα πολλές υπηρεσίες.

Υπήρχαν κάποιες μουρμούρες γιατί αυτό προσβάλλει το επάγγελμα και τον οδηγό και τη χώρα μας. Ένας κακοπροαίρετος μπορεί να πει "τα ταξί κάνουν ντριφτ;". Στο τέλος του βίντεο δείχνει την κυρία Σάττι που υποτίθεται ότι είναι οδηγός του ταξί πάνω στο καπό και ο επιβάτης να βγάζει μόνος του τις αποσκευές, πράγμα που απαγορεύεται από τον κανονισμό λειτουργίας».

«Προσβάλλει τον κλάδο. Δημιουργεί εντυπώσεις. Αυτό το βίντεο κλιπ θα το δει ένα παιδάκι 14-15 ετών και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα που δείχνει. Αυτά γίνονται σε πίστες» είπε στο τέλος ο κ. Γιαννόπουλος.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA