Μενού
  • Α-
  • Α+

Η διάσημη παραλία Apollon Beach του Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: βουτιές, θαλάσσια sports,χαλάρωση στις αναπαυτικές ξαπλώστρες με ατομικό service με ελαφριά snacks και ποτά. Από τώρα, υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να περάσετε την ημέρα σας στο Apollon Beach, καθώς ο Όμιλος Διβάνη σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία δημιούργησαν νέες προτάσεις μενού, ειδικά για την παραλία!

Έτσι στο Apollon Beach θα βρείτε ειδικά σχεδιασμένα menus, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε με όλους. Εάν είστε από αυτούς που απολαμβάνετε την παραλία με το άλλο σας μισό και είστε λάτρεις είτε της μπύρας Άλφα ή της Heineken Silver, το «Just the 2 of us» είναι το καταλληλότερο γεύμα για εσάς.

Για αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, το «Family fun» θα γεμίσει τις στιγμές σας με διασκέδαση συνοδευόμενη από την αγαπημένη Μπύρα ΜΑΜΟΣ για τους γονείς. Για στιγμές με την παρέα σας, ένας Sol bucket στο μενού Friends on the beach είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Κάντε την κράτηση σας για το δικό σας sunbedείτε μέσω του website ή του app του Ομίλου, βάλτε το μαγιό σας και κάντε μία βουτιά στην απόλαυση!

Σχετικά με τον Όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία υψηλών παροχών και ανέσεων στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα), και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και διεθνή τουρισμό λειτουργώντας περισσότερα από 60 χρόνια. Παραμένοντας σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας, ο Όμιλος διαρκώς ανανεώνει και βελτιώνει την εμπειρία των πελατών του. Τα ξενοδοχεία Διβάνη συνεχώς ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται, ενώ δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες εναρμονίζοντας τις παροχές τους με τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών, καθώς και τις νέες τάσεις της διεθνούς αγοράς.

Ο Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια και εμπειρίες στα μέλη του, σε πάνω από 85 χώρες. Στα βασικά οφέλη του Divani DISCOVERY περιλαμβάνονται ένα νέο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών, με το οποίο τα μέλη μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν DISCOVERY Dollars (D$) αλλά και να επωφελούνται αποκλειστικών προνομίων από την στιγμή της εγγραφής τους πολύ εύκολα, είτε διαμένουν στα ξενοδοχεία είτε όχι.  Φέτος, το πρόγραμμα GHA DISCOVERY διακρίθηκε στα Freddie Awards ως το καλύτερο ανερχόμενο πρόγραμμα πιστότητας ξενοδοχείων σε Ευρώπη / Αφρική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA