Μενού
Ρεύμα
  • Α-
  • Α+

H εταιρεία εν μέσω της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης έχει λανσάρει σταδιακά από τον Αύγουστο του 2022 τη νέα γενιά προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS.

Από τον Οκτώβριο 2023, ο ΗΡΩΝ προσφέρει στους οικιακούς καταναλωτές, το πρώτο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE που προσφέρει όχι μόνο μια από τις χαμηλότερες τελικές τιμές της αγοράς για το Νοέμβριο, αλλά και ταυτόχρονα προστασία στις μελλοντικές αυξήσεις τιμών ηλεκτρικής ενέργειας! Πιο συγκεκριμένα ο καταναλωτής έχει πλέον τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την «Προστασία Τιμής», ώστε όταν λήξουν τα έκτακτα μέτρα και η αναστολή της αναπροσαρμογής κόστους αγοράς (Ν. 4951/2022), να διασφαλίζει ότι η χρέωση προμήθειας της κατανάλωσής του δεν θα υπερβεί τα 17 ευρωλεπτά την κιλοβατώρα!

Επιπλέον, το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE προσφέρει κι έκπτωση συνέπειας 10% στη βασική χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές που πλήρωσαν εμπρόθεσμα το λογαριασμό του προηγούμενο μήνα.

hron

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE ανταμείβει τους καταναλωτές που θα το επιλέξουν και θα το διατηρήσουν, καθώς η έκπτωση συνέπειας αυξάνεται μετά τη συμπλήρωση 6 μηνών παραμονής σε αυτό το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η έκπτωση συνέπειας από 10% αυξάνεται σε 15%! Με το πρόγραμμα ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE, ο HΡΩΝ αυξάνει έμπρακτα τα οικονομικά οφέλη των καταναλωτών στην πάροδο του χρόνου ανταμείβοντας τους συνεπείς πελάτες που θα το εμπιστευτούν και θα το διατηρήσουν.

Για το μήνα Νοέμβριο 2023, οι τελικές χρεώσεις του ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE παραμένουν από τις πλέον χαμηλότερες της αγοράς, ανταποδίδοντας την επιλογή των καταναλωτών σε βάθος χρόνου.

...

Όπως όλα τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας από τον ΗΡΩΝΑ, το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE συνδυάζεται με την πρωτοποριακή πρόσθετη υπηρεσία ΗΡΩΝ ΕΝ.Α για όφελος από φωτοβολταϊκό χωρίς εγκατάσταση, χωρίς στέγη, και με την επιδότηση ΗΡΩΝ για 6 μήνες!

Επιπλέον, οι καταναλωτές που θα το επιλέξουν, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και από την πρώτη ημέρα στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης VIBES από τον ΗΡΩΝΑ, για να κερδίζουν δώρα και προσφορές! Αποκλειστικά μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον εξυπηρέτησης των πελατών του ΗΡΩΝΑ: την εφαρμογή myHΡΩΝ τόσο από το web όσο και από το κινητό!

Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα και να επιλέξουν το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE καθώς και τα υπόλοιπα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας της οικογένειας GENEROUS στο heron.gr, σε ένα κατάστημα ΗΡΩΝ ή στο 18228.

Advertorial

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.