Ο Μάκης Αγγελόπουλος, o οποίος ήθελε σαν... τρελός τον Έλληνα προπονητή το καλοκαίρι του 2019, αποφάσισε τη λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με άμεση εφαρμογή.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα την Τετάρτη 14 Απριλίου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Basket League, αλλά δεν θα έχει τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της.
Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον αντικαταστάτη του, ούτε αν θα παραμείνει κάποιο μέλος του επιτελείου ως υπηρεσιακός προπονητής, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.Το συμβόλαιο του Παπαθεοδώρου με την ΑΕΚ ολοκληρωνόταν στο τέλος της σεζόν.
Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε πριν από λίγο στην Αθήνα, με τον Παπαθεοδώρου και τους παίκτες να ενημερώνονται για τις εξελίξεις.
Πηγή: gazzetta.gr.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.