Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχει γαλουχηθεί στα ρινγκ, έχει μάθει να παίζει ξύλο και θα ήταν παράλογο αν λέγαμε ότι μας σόκαραν τα λόγια που έλεγε στον γιο του στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. Δεν μπορεί όμως να περάσει και απαρατήρητο ότι θέλησε να μοιραστεί με τόσο κόσμο τον τρόπο που διαπαιδαγωγεί τον γιο του και έδειξε να το κάνει με περηφάνια μάλιστα.

Στο βίντεο που ανάρτησε ο Ιρλανδός, τον βλέπουμε σε μια παραλία να μιλάει στο μικρό γιο του και να του δείχνει το μενταγιόν που φοράει στο λαιμό, το οποίο απεικονίζει ένα λιοντάρι. «Είναι το σύμβολο της οικογένειας μας, είναι ένα κεφάλι λιονταριού με ένα στέμμα, γιατί είμαστε βασιλιάδες, είσαι ο βασιλιάς» λέει εμψυχωτικά στο παιδί του. Κι ενώ μέχρι εδώ φαίνεται να είναι απλά μια γλυκιά στιγμή πατέρα και γιου, όπου ο μπαμπάς μαθαίνει στο παιδί να γίνεται δυνατός από κάποιο βίωμα, η συνέχεια εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά.

«Χτύπα τον κι εσύ, χτύπα τον στο σαγόνι»

Απ΄ό,τι φαίνεται, κάποιο παιδάκι χτύπησε τον γιο του ΜακΓκρέγκορ και ο παλαιστής ρωτάει πού τον χτύπησε. Μετά παροτρύνει τον γιο του να ανταποδώσει το χτύπημα. «Χτύπα τον στο σαγόνι, χτύπα τον στη μύτη, γι΄αυτό προπονούμαστε» του λέει με πάθος ο ΜακΓκρέγκορ. Σίγουρα δεν είναι μια ορθή συμβουλή από έναν γονιό, αλλά από την άλλη μιλάμε για τον ΜακΓκρέγκορ που έχει μάθει το ξύλο του δρόμου και δεν θες να μπλέξεις μαζί του, ειδικά όταν έχει κατεβάσει κανένα μπουκάλι ουίσκι.

https://www.instagram.com/p/CNkUhllJVEh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να αναφερθεί πως ο ΜακΓκρέγκορ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Πουαριέ στις 10 Ιουλίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA