Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα ημιτελικά της Basket League προκρίθηκε ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός καθώς έκανε το 2-0 απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας και περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Στο άλλο παιχνίδι των προημιτελικών ο Προμηθέας επικράτησε με 90-79 μέσα στο Περιστέρι και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Διαβάστε ακόμα: Basket League: Ιστορική πρόκριση για το Λαύριο - Σε τρίτο ματς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός με 15 πόντους του Μήτογλου και 14 του Παπαγιάννη επικράτησε με 90-61 του Ιωνικού (Χουγκάζ, Χόλογουελ 14π.) και έκανε το 2-0 παίρνοντας για μία ακόμα χρονιά την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που είναι στο 1-1 και παίζουν το τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (16/5, 17:00).

Στο Περιστέρι, ο Προμηθέας (Λούντζης 21π., Τζέριαν Γκραντ 19π., Τζεράι Γκραντ 17π.) με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο πεντάλεπτο κατάφερε να νικήσει το Περιστέρι (Πέτεγουεϊ 20π., Γκουτιέρεζ 15π., Τσαϊρέλης 14π.) με 90-79 να κάνει το «break στο break» και να οδηγήσει τη σειρά στο 3ο παιχνίδι, την ερχόμενη Δευτέρα (17/5, 20:50). Ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά με μειονέκτημα έδρας το Λαύριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA