Με προπόνηση που έγινε στον Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές. Σε αυτήν είναι και το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μέσα.
Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω του τελικού Κυπέλλου
Αναλυτικά οι παίκτες: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.
Πηγή: gazzetta.gr
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.