Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 14 Απριλίου η «Equipe» αποκάλυψε πως η UEFA θα συνεδριάσει στα τέλη Μαΐου για να αποφασίσει την κατάργηση του κριτηρίου του εκτός έδρας γκολ και τον εν λόγω ρεπορτάζ της κορυφαίας γαλλικής εφημερίδας επιβεβαιώνεται, προμηνύοντας μεγάλες αλλαγές στο ποδόσφαιρο

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Times η απόφαση θα παρθεί στη συνεδρίαση της Παρασκευής (28/5), με τις πιθανότητες να δείχνουν ότι τελικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα καταργήσει το κριτήριο αυτό στα νοκ άουτ ματς των διοργανώσεών της.

Αυτή η συζήτηση δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά το τελευταίο διάστημα εντάθηκε λόγω των άδειων γηπέδων που προβλέπονται από τους περιορισμούς που επιβάλλονται για την αναχαίτιση του κορωνοϊού. Το ρεπορτάζ των Times αναφέρει ότι θα πρόκειται για ολική κατάργηση, παρότι υπήρξαν εισηγήσεις για μερική, αλλά και πως η συγκεκριμένη αλλαγή θα εφαρμοστεί άμεσα και συγκεκριμένα από την επόμενη κιόλας σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA