Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο φαίνεται να είχε για την Coca Cola η περιφρόνηση που έδειξε προς το συγκεκριμένο αναψυκτικό ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγες ώρες πριν από το ιστορικό για τον ίδιο ματς της Πορτογαλίας με την Ουγγαρία για το ΕURO 2020

Διαβάστε επίσης: Πορτογαλία και Γαλλία τις νίκες, Κριστιάνο Ρονάλντο τα ρεκόρ

Ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου με σχεδόν 300 εκατομμύρια followers φαίνεται πως επηρέασε με το υποτιμητικό του βλέμμα στα μπουκάλια της Coca Cola και την προτροπή για προτίμηση προς το νερό  καθώς η μετοχή της εταιρίας που είχε ανοίξει στα 56,1 δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά να κάνει βουτιά κατά 1,6% πηγαίνοντας στα 55,22 δολάρια! Δηλαδή από τα 242 δισ. δολάρια που αποτιμάται η συνολικά αξία της εταιρείας, μέσα σε ένα απόγευμα αυτή έπεσε στα 238, με τη χασούρα να φτάνει τα 4 δισ. δολάρια.

https://twitter.com/FutbolBible/status/1404522910107291650?ref_src=twsrc^tfw

Εσπασε δύο ρεκόρ ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία στο EURO 2020, έγινε ο πρώτος που συμμετέχει σε πέντε διοργανώσεις EURO, ενώ είναι αυτός που έχει παίξει τα περισσότερα ματς (21) στη διοργάνωση. Παράλληλα ο Ρονάλντο κατέγραψε την 39η συμμετοχή του σε Euro και Μουντιάλ, αφήνοντας πίσω του τον Μπάστιαν Σβαϊνσταϊγκερ, με τον οποίο μέχρι χθες μοιραζόταν την κορυφή (38 ματς έκαστος).

Στην ιστορία πάντως πέρασε, όταν στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης ευστόχησε σε πέναλτι για το 2-0 του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, έφτασε τα 10 γκολ σε τελικές φάσεις και ξεπέρασε έτσι οριστικά τον Μισέλ Πλατινί (9), ενώ λίγο αργότερα πέτυχε ένα ακόμα τέρμα, φτάνοντας τα 11!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA