Μενού
  • Α-
  • Α+

Oι αθλητές φημίζονται για τη φυσική τους κατάσταση, τα επιτεύγματά τους, την επιμονή που τους ωθεί να κατακτούν τους στόχους τους, αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι το ήθος. Όταν μπαίνουν στο γήπεδο, όλοι είναι ίσοι. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για καθέναν τους, κερδίζει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Κι αν κάτι έχει αποδείξει η ιστορία, είναι πως οι απάτες πάντα βγαίνουν στο φως και τα ψέματα ξεσκεπάζονται.  Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για καθέναν τους, κερδίζει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Κι αν κάτι έχει αποδείξει η ιστορία, είναι πως οι απάτες πάντα βγαίνουν στο φως και τα ψέματα ξεσκεπάζονται. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν καριέρα με γνώμονα όχι την αγάπη για το άθλημά τους, αλλά το χρήμα. Υπερεκτιμούν τον εαυτό τους λόγω της φήμης τους και θεωρούν ότι θα δέχονται τρίτες, τέταρτες και πέμπτες ευκαιρίες.Ας δούμε παρακάτω τους διεφθαρμένους του χώρου του αθλητισμού, με τα ασυγχώρητα παραπτώματα.

Marion Jones: Η Ολυμπιονίκης που έγινε απατεώνας

Το 2000, η Marion Jones καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων. Στο Σίδνεϋ μόνο, κατέκτησε τρία χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια – παρά τις φήμες που ήθελαν την επίδοσή της να οφείλεται σε ειδικά σκευάσματα, οι οποίες βέβαια δεν αποδείχθηκαν. Αποφάσισε να αποσυρθεί από τον αθλητισμό για να γίνει μητέρα, ενώ όταν επέστρεψε δεν κατάφερε να φτάσει στις προηγούμενες επιδόσεις της. Το 2003, κατηγορήθηκε για χρήση ναρκωτικών και στεροειδών. Αρνήθηκε τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα: jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA