Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα δήλωσε ασθένεια στη δουλειά της για να παρακολουθήσει από το Στάδιο Γουέμπλεϊ τη νίκη της Αγγλίας κόντρα στη Δανία στον ημιτελικό του Euro 2020. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος της καθώς το αφεντικό της την είδε στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα να απολυθεί!

Η 37χρονη Nina Farooqi ήταν αποφασισμένη να δει την αναμέτρηση Αγγλία - Δανία για το Εuro 2020 και βρήκε μια δικαιολογία για να μην πάει στη δουλειά, όταν μια φίλη της πρότεινε την τελευταία στιγμή ένα εισιτήριο για τον αγώνα στο Γουέμπλεϊ. Θεώρησε απίθανο να της δοθεί από τη δουλειά της άδεια για να βρεθεί στο γήπεδο, λόγω της έλλειψης προσωπικού, και έτσι αποφάσισε να δηλώσει άρρωστη και να πάρει το τρένο για να πάει στο Γουέμπλεϊ.

Για κακή της τύχη όμως, οι κάμερες την κατέγραψαν να πανηγυρίζει μαζί με τη φίλη της το γκολ της Αγγλίας, με αποτέλεσμα ο εργοδότης της να την δει και να καταλάβει πως του είπε ψέματα. Το επόμενο πρωί δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το αφεντικό της, το οποίο της είπε να μην κάνει καν τον κόπο να πάει στη δουλειά.

https://twitter.com/DailyMailUK/status/1413399163778252802?ref_src=twsrc^tfw

«Είπαν ότι είχαν δει πως είχα πάει στον αγώνα και εγώ ήμουν ειλικρινής σχετικά με το γιατί το έκανα. Αλλά μου είπαν ότι αυτό ήταν. Αυτή ήταν η συνέπεια του τι έκανα», δήλωσε η γυναίκα στη Daily Telegraph. «Μετανιώνω πολύ, κανείς δεν θέλει να απολυθεί, αλλά και πάλι θα μισούσα να μετανιώνω που θα το είχα χάσει. Θα το έκανα ξανά και πάλι», συμπλήρωσε. Δεν περίμενε πάντως ότι θα την εντοπίσει κάποιος σε ένα πλήθος περισσότερων από 60.000 ανθρώπων, όπως είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA